Vrei să slăbești 10 kg cât mai repede? Iată ce trebuie să faci

vreau sa slabesc 10 kg cat mai repede
Vrei să slăbești 10 kg cât mai repede?

Ajungem într-un moment al vieții noastre, în care greutatea pe care o avem nu ne mai mulțumește. Însă știați cum puteți slăbi mai repede?

Aflați din rândurile următoare ce puteți face pentru a slăbi 10 kg, într-un timp cât mai scurt cu putință, dar și cum vă puteți menține greutatea în momentul în care ați reușit să slăbiți.

 

Ce să faci daca vrei să slăbești 10 kg cât mai repede

Înainte de a ține orice fel de dietă pentru slăbit, ar trebui să vă luați o pauză de o zi de la alimentația pe care o aveți zilnic, și să consumați absolut tot ce doriți,

pentru că timp de următoarele 10 zile, va trebui să vă țineți de o rutină strictă, și în ceea ce privește alimentația, dar și programul de exerciții. Odată ce ați făcut acest lucru, pentru a vă asigura că dieta pe care urmează să o țineți va da și rezultate, trebuie să rețineți faptul că veți avea nevoie de 2 sau 3 ore în fiecare zi, în care să vă țineți de un program strict, în special în ceea ce privește alimentele consumate.

  • Trebuie să mâncați o singură dată pe zi
  • Trebuie să faceți exerciții de 2 ori pe zi

Dietă pentru slăbit 10 kg

In primul și în primul rând, de reținut este faptul că în momentul în care veți mânca, o singură dată pe zi în, ar trebui să vedeți ca în mod normal, consumând doar 1/2 din porția pe care o consumați în mod normal.

În cazul în care odată ce veți urma această dietă, veți observa că veți simți foame din ce în ce mai mult, dar și oboseală, cu recomandarea medicului, puteți lua calciu, dar și multivitamine pentru întărirea organismului.

De asemenea, ar trebui să rețineți în această dietă și că trebuie să consumați foarte multă apă, iar la micul dejun să includeți un ceai fără zahăr, dar și consumul a 2 albușuri de ou.

Citește și: Cu ce înlocuim pofta de dulce

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

cum sa slabesti 10 kf
Vrei să slăbești 10 kg cât mai repede?[Sursa foto: freepik]

Citește și: La ce este bun pomelo. Care sunt beneficiile acestui fruct pentru organism

Exerciții pentru slăbit 10 kg

Pentru a vă asigura că dieta va da rezultate în adevăratul sens al cuvântului, pe lângă înjumătățirea alimentelor pe care le consumați în mod normal, în ceea ce privește dieta alimentară, ar trebui să includeți cu siguranță și anumite exerciții pentru slăbit, printre care se află și alergatul, flotările, dar și săritul coardei.

Ar trebui să găsiți cea mai comodă pereche de încălțăminte pentru alergat și ar trebui să alergați zilnic măcar o oră și jumătate, însă oricât ați alerga, contează, aceasta fiind ținta principală a exercițiilor de alergare.

De asemenea, în ceea ce privește flotările, nu ar trebui să fie incluse în aceeași serie cu alergatul, însă în momentul în care vă apucați, ar trebui să faceți câte 3 seturi a câte un număr de flotări pe care îl puteți duce până la capăt, chiar dacă în primele zile veți face un număr mai mic de flotări, iar odată cu înaintarea în această dietă, da cea care ține 10 zile, veți crește numărul de flotări.
In ceea ce privește săritul coardei, de asemenea nu ar trebui să combinați acest tip de exerciții, cu alergatul, motiv pentru care, dacă veți alege să alergați pe timp de dimineață, ar trebui să săriți coarda pe timp de seară, pentru a face o pauză între exerciții. De asemenea, ar trebui să vă programați 5 seturi a câte un număr de sărituri, în funcție de câte puteți să faceți, de la o zi la alta.

Astfel, ar trebui să urmați acest regim de slăbit, atât în ceea ce privește exercițiile, cât și în ceea ce privește alimentația, pentru a reuși să slăbiți câteva kilograme.

dieta de slabit rapid
Vrei să slăbești 10 kg cât mai repede?[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Cum să-ți menții greutatea după ce ai slăbit

Odată ajunși la greutatea dorita, ar trebui să o și mențineți, dacă asta vă doriți. Prin urmare, dacă nu vă veți ține de un anumit regim strict, ar trebui să continuați să mâncați sănătos, pentru că alimentația sănătoasă duce către menținerea greutății optime, ceea ce înseamnă că ar trebui în continuare să evitați alimentele procesate și bogate în calorii, și să le înlocuiți cu alimente bogate în nutrienți, precum legumele, fructele, proteinele slabe, dar și cerealele integrale.

Lângă acest lucru, dat fiind faptul că în aceste 10 zile va si nu de un program strict și în ceea ce privește exercițiile pentru dietă virgula ar trebui de asemenea să continuați să faceți mișcare în mod regulat. Și exercițiile fizice reprezintă un factor important în ceea ce privește menținerea greutății, motiv pentru care ar trebui să rămâneți activă și după ce s-au terminat aceste 10 zile și v-au ajutat să scădeți în greutate, însă ar trebui să vă alegeți anumite activități care vă și plac și vă ajută să vă mențineți greutatea, exerciții pe care să le desfășurați în mod regulat.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

vreau sa slabesc mai repede
Vrei să slăbești 10 kg cât mai repede?[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

La ce este bun pomelo. Care sunt beneficiile acestui fruct pentru organism

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies