VREMEA se schimbă brusc. Vine IARNA! Anunțul meteorologilor

VREMEA se schimbă brusc. Vine IARNA! Anunțul meteorologilor
VREMEA se schimbă brusc. Vine IARNA! Anunțul meteorologilor

VREMEA. Vremea se va menţine caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi pe arii restrânse precipitaţii slabe, mai ales sub formã de ploaie, în nordul, estul şi centrul ţãrii, iar noaptea, posibil şi în sud-estul extrem. În zona montanã, local, precipitaţiile vor fi mixte.

VREMEA se schimbă brusc

Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, mai ales pe creste, unde la rafalã se vor depãşi viteze de 60...70 km/h, iar ninsoarea va fi viscolitã, dar trecãtor şi la cote mai reduse şi în sud-vest şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 şi 5 grade.

Mai ales la începutul intervalului, în zonele joase de relief, pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

Citeste si: Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mariana s-a transformat total! Nu-ţi vine să crezi că e ea! Fosta Războinică de la Exatlon are acum părul şaten şi extrem de scurt

VREMEA se schimbă brusc. Prognoza meteo pentru joi, 21 februarie

Vremea se va rãci uşor, însã în cea mai mare parte a ţãrii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. În vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţãrii cerul va fi mai mult noros, iar izolat ziua şi pe arii extinse noaptea se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi predominant sub formã de ploaie, iar la munte mai ales sub formã de ninsoare şi lapoviţã.

În a doua parte a nopţii în estul şi sud-estul Transilvaniei, precum şi în nordul Moldovei, treptat, vor predomina lapoviţa şi ninsoarea. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare şi doar pe arii restrânse, în a doua parte a intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri îndeosebi ziua, în Moldova, la munte (mai ales pe creste) şi doar pe suprafeţe mici şi la cote mai reduse în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime se vor situa între 4 şi 13 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 4 grade.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A slăbit 70 de kilograme în 3 luni: ce reguli a urmat şi care au fost alimentele excluse

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies