Zanni de la Survivor România spune adevărul și declară război în Republica Dominicană! "În seara asta a început"

zanni declaratii
Zanni susține că echipa Faimoșilor nu este așa unită pe cât se vede la televizor

Zanni a declarat război la Survivor România după ce a fost votat, din nou, favoritul publicului. Ce spune Faimosul?

În consiliul de duminică, 9 mai, Irisha a fost eliminată de la Survivor România, chiar dacă Zanni a propus-o pe Elena Marin. Faimosul și-a ieșit din fire și declară război în Republica Dominicană.

Zanni de la Survivor România declară război în Republica Dominicană

Spiritele s-au încins la Survivor România după eliminarea Irinei Ceban în consiliul de duminică, 9 mai. Astfel, Zanni care a propus-o pe Elena Marin, s-a enervat și le-a transmis telespectatorilor că Faimoșii nu se înțeleg atât de bine pe cât se vede la televizor.

„Mulțumesc din tot sufletul meu pentru cei care mă votează și mă susțin. Mie îmi este greu să mă exprim, pentru că e distanța mare și sunt într-un loc în care mă simt confuz, dar simt că am ajuns totuși la sufletul lor. Vreau să spun pentru cei de acasă ceva bătut în cuie, că echipa Faimoșilor nu e o echipă unită și nu va fi niciodată.

Citeste si: Jador, dezvăluiri surprinzătoare despre Roxana Nemeș la Survivor România: „E frumoasă tare!"

zanni razboi survivor romania
Zanni a declarat război la Survivor România[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Toate îmbrățișările și dragostea sunt de fațadă. În seara asta a început războiul pentru independență și interese, iar lumea de acasă să fie atentă cât de rapid își schimbă unii interesele, alianțele și câți au rămas aceiași oameni până în moemtnul de față.

Poate am greșit în trecut, greșeli pe care mi le-am asumat. Acum sunt la fel ca toată lumea, ce văd aia o să spun. A început războiul pentru că m-au provocat în seara asta”, a mărturisit Zanni.

Citeste si: Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

Irisha a părăsit Survivor România, chiar dacă Zanni a avut altă propunere, astfel că Faimoșii au rămas fără un membru important.

zanni survivor romania
Zanni își dorește să câștige competiția Survivor România[Sursa foto: Instagram Zanni]

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insect. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva”, a declarat Irisha.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies