Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul
Zodiile care se despart până la sfârșitul anului! Se termină totul

Iată cine începe un nou capitol al vieții.

Finalul anului 2019 vine cu lacrimi amare pentru două zodii, care vor porni pe un alt drum în anul ce vine. Iată care sunt zodiile care se despart până la finalul anului.

Pentru nativii zodiei Pești, lucrurile sunt cât se poate de clare, iar dacă relația nu merge în direcția dorită, aceștia nu vor mai sta pe gânduri și vor pune punct poveștii de dragoste. La finalul anului găsesc puterea necesară pentru un nou început.

Chiar dacă va fi extrem de greu, își vor da seama că este cel mai bine pentru ei șinu se vor mai uita în urmă.

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

În schimb, alți nativi ai zodiei Pești pot fi trădați de către persoana iubită, iar acest lucru îi va determina să schimbe foaia și să nu mai ierte. Noi provocări vin în fața nativilor Pești, așa că nu este cazul să facă rabat de la nimic și să aibă mai mult curaj în forțele proprii, deoarece va apărea persoana potrivită pentru ei.

Nativii zodiei Fecioară vor cântări mult decizia

Cea de-a doua zodie care este pregătită pentru un nou început este zodia Fecioară. Incompatibilitatea dintre acești nativi și partenerii lor va deveni din ce în ce mai evidentă, așa că Fecioarele nu vor sta pe gânduri când vor pune punct relației. Nu are rost să mai complice lucrurile și să mai încerce să repare ceva, în cazul în care scânteia dintre ei nu mai există.

Nativii zodiei Fecioară vor cântări foarte atent decizia pe care o vor lua și vor decide să ia viața în piept singuri. Este cea mai bună soluție pe care o pot lua în această perioadă, iar în curând își vor da seama că a fost cel mai bine pentru ei, când va apărea o altă persoană cu care vor avea multe în comun.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies