3 Sfaturi pentru un bronz perfect la solar

sfaturi pentru un bronz perfect la solar
Sfaturi pentru un bronz perfect la solar

Chiar dacă vara a trecut, există nenumărate persoane care încă doresc să obțină un bronz perfect sau să și-l mențină. Iată 3 sfaturi numai bune de urmat!

Aflați din rândurile următoare care sunt modalitățile prin care vă puteți pregăti pentru ședințele de bronzat la solar, dar și care sunt doar câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont, pentru a avea un bronz perfect. În plus, descoperiți și de ce nu ar trebui să exagerați cu numărul de ore petrecute la solar.

 

Cum să te pregătești pentru ședințele de bronzat la solar

Pregătește-ți pielea înainte de bronzul la solar

Pentru a ajunge la  bronzul  dorit, de fiecare dată când mergi la o ședință de bronzare, la solar, trebuie să te asiguri că pielea este pregătită exact așa cum trebuie. De exemplu, razele UV nu pot pătrunde uniform în pielea ta, dacă aceasta este prea uscată sau chiar murdară.

Prin urmare, înainte de a merge la solar pentru a te bronza, se recomandă să îți faci un duș și să te exfoliezi cu atenție, pentru a te asigura că nu există

nimic altceva pe pielea ta, decât loțiunea de bronzare. Astfel încât, orice urmă de machiaj trebuie și ea îndepărtată sau chiar orice alte loțiuni sau parfumuri pe care le porți.

Ce să porți la solar

Majoritatea persoanelor preferă ca în timpul ședințelor de  bronzare  la solar, să poarte fie costum de baie, fie lenjerie intimă, în timp ce alte persoane preferă bronzul nud.

Este cunoscut deja faptul că orice vei purta în timpul bronzului, îți va afecta rezultatele finale. De exemplu, dacă vei purta un costum de baie, vei obține automat, linii de bronz. Bineînțeles că nu va reprezenta o problemă, dacă îți dorești să porți exact același model de costum de baie, pe plajă sau la piscină pe tot parcursul verii. Însă dacă nu îți dorești, urmele de bronz te vor deranja cu siguranță.

Pe de altă parte, dacă vei alege să te  bronzezi  nud, trebuie să îți acoperi zonele cele mai sensibile, pentru că acestea sunt cele care vor arde mult mai repede decât atunci când pielea este expusă la soare.

cum pot sa ma bronez mai bine
Sfaturi pentru un bronz perfect la solar[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cum faci un machiaj de zi. Care sunt cei 5 pași pentru a avea un machiaj natural

Cum să te protejezi

În afară de ceea ce vei alege să porți pe corp, trebuie să nu uiți și de alte lucruri pe care trebuie să le protejezi, pentru că razele UV care sunt emise în mod normal de lămpile din  solar, pot provoca anumite daune pielii.

Prin urmare, ar trebui să te asiguri că ai întotdeauna protecție pentru ochi (ochelari de bronzat), dar și protecție pentru buze (balsam de buze cu factor de protecție solară) pentru că acestea sunt cele mai sensibile și ard cel mai ușor.

Loțiuni de bronzare

Bineînțeles că procesul de  bronzare  îți va usca pielea, prin urmare, ar trebui să folosești întotdeauna o cremă hidratantă sau anumite loțiuni speciale pentru bronzarea la solar, care va grăbi procesul de bronzare.

În plus, te vei asigura și de faptul că bronzul poate rămâne mai mult timp pe piele.

creme de bronzare pentru solar
Sfaturi pentru un bronz perfect la solar[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Protecția solară- sfaturi de la experți

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sfaturi pentru un bronz perfect la solar

Fii atent la alunițe și la semnele de pe piele

Atunci când îți dorești să ai parte de un bronz absolut perfect la solar, trebuie să te asiguri că te protejezi. De menționat este faptul că indiferent că vei obține bronzul perfect pe plajă sau la solar, procesul de bronzare poate crește riscul diverselor boli de piele. Așadar, asigură-te că alunițele și semnele din naștere rămân protejate.

Bronzează-te fără costum de baie

Atunci când vine vorba despre ținuta pe care ar trebui să o avem atunci când participăm la o ședință de solar, se recomandă ca cel mai bine să o facem fără costum de baie (pentru persoanele care o fac în acest mod) sau fără lenjerie intimă, pentru a obține un pigment uniform. Cu toate acestea, ai grijă să acoperi zonele intime, pentru a le proteja și nu uita să folosești o cremă specială pentru solar, înainte de a intra în respectivul aparat. 

Folosește un bronzant

Produsele speciale pentru bronz sunt cele care ne ajută să ne închidem pigmentul mult mai repede, dar și să ne bronzăm mult mai uniform. Cu toate acestea, ar trebui să ne asigurăm că nu exagerăm cu cantitatea pusă, pentru a nu ne trezi cu un bronz mai mare decât ne dorim de fapt.

crema de protectie solara
Sfaturi pentru un bronz perfect la solar[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cum să te machiezi la piscină vara asta pentru un look care atrage toate privirile

 

Nu exagera cu numărul ședințelor la solar

  • NU  uita că trebuie să faci o pauză de minim 48 de ore între ședințele de la solar
  • După prima expunere a bronzului, acesta se intensifica în următoarele 24 de ore, așadar, pielea are nevoie de o pauză.

la cat timp pot sa ma bronzez de la prima sedinta
Sfaturi pentru un bronz perfect la solar[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce înseamnă arsura solară. Cu ce tratam arsurile provocate de soare



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Singurele ingrediente de care tenul tău are cu adevărat nevoie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies