5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos
5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

Aflați din rândurile următoare care sunt cei 5 pași pe care trebuie să-i urmați pentru a avea parte de un păr sănătos și strălucitor.

Toată lumea își dorește un păr sănătos și strălucitor, iar acest lucru ține exclusiv de rutina noastră de îngrijire a acestuia și cât de multă importanță îi acordăm. Așadar, la baza unui păr strălucitor va exista întotdeauna și un păr sănătos. Există însă anumite trucuri pe care le putem folosi pentru a avea parte de un păr strălucitor chiar dacă nu acordăm o atenție prea mare îngrijirii părului.

În cadrul unei emisiuni, Diana Baicu, specialist în frumusețe a vorbit despre cei cinci pași pe care trebuie să-i parcurgem pentru a avea parte de un păr strălucitor și sănătos.

Cum putem avea parte de un păr strălucitor

Citește și: Cat de eficiente sunt multivitaminele pentru cresterea parului?

5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

Potrivit specialistului în domeniu, principalul lucru care îi oferă părului un aspect strălucitor este îngrijirea corectă a acestuia.

Părul, cu cât este mai sănătos, cu atât este mai strălucitor și diferența o face rutina noastră de îngrijire obișnuită a părului. Există însă trucuri prin intermediul cărora putem să avem un păr strălucitor și cu cât mai mult volum. Părul poate să fie și unul aspru, dar care să aibă o strălucire naturală. ”, spune specialistul în domeniu.

5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

Citește și: Produsele hidratante ne fac părul mai rezistent la umiditate

5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

Iată care sunt cei 5 pași în rutina de îngrijire a părului care ne oferă un aspect strălucitor:

1. Spălarea corectă a părului

Sănătatea părului este în legătură directă cu modul în care ni-l spălăm.

Specialistul în domeniu ne recomandă să folosim produse adecvate tipului nostru de păr, iar în cazul în care ne dorim ca acesta să aibă un aspect strălucitor, putem să folosim șampon special pentru strălucire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Spălarea corectă înseamnă că folosim produsul potrivit pentru tipul nostru de păr.Șamponul

spumă este special conceput pentru a avea părul strălucitor. Șamponăm întotdeauna de două ori și avem grijă să nu frecăm foarte tare părul. Folosim apă călduță, nici prea caldă, nici prea rece și întotdeauna îl tamponăm cu prosopul. Folosim un prosop cât mai moale .”, spune specialistul în domeniu.

2. Folosirea balsamului sau a măștii de păr

Citește și: Aveti grija de parul dumneavoastra cu aceiași acizi activi găsiți în îngrijirea pielii

5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

Potrivit specialistului în domeniu, dacă vrem un păr strălucitor, niciodată nu sărim peste folosirea balsamului sau a măștii.

De asemenea, ne-a oferit și un truc pe care îl putem folosi pentru a avea un plus de strălucire.

Dacă ne dorim un plus de strălucire, după ce ne-am spălat pe cap, aplicăm balsamul pe care îl amestecăm cu o cantitate de ulei de păr pentru un plus de strălucire .”, spune specialistul în domeniu.

3. Folosirea produselor potrivite

Dacă ne dorim o soluție simplă pentru a avea parte de un efect de strălucire pe moment, putem să folosim sprayuri destinate pentru a conferi strălucire

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Putem să folosim spray de textură care are și protecție termică pentru că dacă ne dorim păr strălucitor întotdeauna trebuie să folosim protecția termică .”, spune specialistul în domeniu.

4. Uscarea corectă a părului

Citește și: La cât timp trebuie să tundem vârfurile. ”Vârful care este despicat se rupe, și în loc să ai lungime, pierzi lungime.”

5 pași pentru un păr strălucitor și sănătos

Potrivit specialistului în domeniu, dacă ne dorim un păr strălucitor, este recomandat să ne uscăm părul fie în mod natural sau să folosim un uscător de păr care nu încălzește atât de tare firul de păr pentru a nu-l deteriora.

„Dacă ne dorim păr strălucitor, ar trebui să ne orientăm către feonurile ionice, feonurile care emană ioni negativi, care ne ajută foarte mult să obținem un păr strălucitor. De asemenea, temperatura să fie cât mai scăzută cu putință dacă ne dorim un păr frumos și strălucitor.”, spune specialistul în domeniu.

5. Folosirea periilor speciale

Există anumite perii concepute astfel încât să nu traumatizeze firul de păr și care acționează în așa fel încât să ne ofere un plus de strălucire părului.

Atunci când părul nostru este ud, îl disciplinăm cu mâna, îl uscăm în proporție de 70%, luăm apoi un pieptăne cu dinți rari și de abia după aceea folosim peria. Există perii special destinate să confere un plus de strălucire părului. Aceste perii sunt făcute din păr natural de mistreț care are rolul de a difuza uleiurile naturale de la nivelul scalpului la nivelul părului .”, spune specialistul în domeniu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

De ce se electrizează părul

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies