5 seriale turcești, comedii romantice, la care să te uiți în 2023

5 seriale turcești, comedii romantice, la care să te uiți în 2023
5 seriale turcești, comedii romantice, la care să te uiți în 2023

Serialele turcești au devenit de-a lungul timpului extrem de populare și apreciate de români. Află din rândurile de mai jos la ce seriale turcești de comedie romantică te poți uita în 2023!

Serialele turcești sunt în topul preferințele multor persoane, deoarece fiecare prezintă un stil de viață și o cultură foarte diferită. Așadar, iată o listă cu câteva seriale turcești de comedie romantică, numai bune de urmărit în 2023!

La ce seriale turcești de comedie romantică să te uiți în 2023

1. Dulce-amărui (Dolunay)

”Dulce-amărui” a apărut în anul 2017, avându-i protagoniști pe Can Yaman, un fel de Domnul Comedie Romantică în Turcia, și Özge Gürel în rolurile principale.

Bărbatul este un afacerist greu de suportat, însă obsedat de curățenie, care obișnuiește să concedieze constant bucătarii care vin să-i gătească. Ea are studii în ceea ce privește gastronomia, și are nevoie rapid de un loc de muncă, așa că ajunge să lucreze pentru el. 

2. Dl Greșeală (Bay Yanlış)

”Dl Greșeală” a fost, în anul 2020, primul serial făcut de Can Yaman, după serialul-fenomen „Vis de iubire”.

Producătorii au repetat perechea principală din serialul „Dulce-amărui”, făcut cu trei ani înainte. În serialul “Dl Greșeală”, Ezgi se confruntă o perioadă extrem de grea. Aceasta s-a separat de iubitul și și-a pierdut și locul de muncă. Fiind extrem de mâhnită, fata se îmbată într-o seară, într-un bar, iar a doua zi se trezește, fără să își aducă aminte multe detalii, în casa barmanului care a salvat-o.  

Citește și: 3 seriale turcești de dragoste de neratat în 2023

5 seriale turcești, comedii romantice, la care să te uiți în 2023[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

3. Dragostea plutește în aer (Sen Çal Kapımı)

„Dragostea plutește în aer” este un celebru serial turcesc romantic, de comedie. Acesta a fost lansat în anul 2020 și s-a terminat în 2021, fiind vândut în peste 80 de țări.

Mai mult decât atât, actorii din rolurile principale, Hande Erçel și Kerem Bürsin, s-au cuplat în perioada filmărilor, însă între timp au hotărât să se separe. Serialul turcesc “Dragostea plătește în aer” arată o poveste de dragoste neașteptată dintre un afacerist obsedat de muncă, și o florăreasă, care nu au absolut nimic în comun, însă ajung să se prefacă logodiți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4. Căsătorie cu bucluc (Afili Aşk)

Serialul „Căsătorie cu bucluc” are 2 sezoane, și a reușit să le consolideze carierele celor doi actori protagoniști.
Un tânăr bogat, amator de petreceri, și o fată cuminte și liniștită, care este nerăbdătoare să plece de acasă, fac o nuntă de fațadă. Aranjamentul îi ajută pe Kerem (Çağlar Ertuğrul) și pe Ayşe (Burcu Özberk) să scape de presiunea familiilor lor, însă întreaga situație se schimbă pe parcurs.

Citește și: Cele mai bune filme și seriale despre familie

5 seriale turcești, comedii romantice, la care să te uiți în 2023[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine sunt cei mai frumoși actori din Turcia

5. Rămâi lângă mine/ Her Yerde Sen

Serialul turcesc de comedie romantică “Rămâi lângă mine”, a apărut anul trecut. După ani de zile în care a hotărât să studieze în Japonia, un tânăr arhitect revine acasă în orașul natal, în Turcia, și ajunge să cumpere o firmă mică, în prag de faliment, pentru a avea

propria afacere. Mai apoi, acesta descoperă că una dintre subalternele sale, o fată care i se pare destul de enervantă, a cumpărat jumătate din locuința copilăriei sale, și e nevoit să locuiască în aceeași casă cu aceasta. Protagoniștii acestei povești sunt Furkan Andıç („Meryem”) și Aybüke Pusat („Bahar: Viață furată”).

Alte seriale turcești pe care le poți viziona alături de cei dragi

Legea familiei

Acțiunea serialul Legea familie i (Çukur) se învârte în jurul unei familii de mafioți Koçovars. În momentul în care clanul aproape pierde controlul asupra cartierului pe care îl dețin, fiul cel mic trebuie să se întoarcă înapoi acasă, unde ajunge să nu mai aibă cale de scăpare. În serial joacă actori celebri precum Aras Bulut Iynemli, Riza Kocaoglu, Cem Uslu și Ertugrul Aytaç Usun.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Dragoste infinită

Dragoste infinită (Kara Sevda) este un serial turcesc dramatic, difuzat în două sezoane. Acesta descrie povestea unui tânăr pe nume Kemal, care este inginer miner, interpretat de Burak Özçivit și a frumoasei Nihan, a căror poveste de iubire a fascinat publicul din Turcia, și nu numai. Viața lui Kemal se schimbă radical din momentul în care se confruntă cu un dezastru la mină.

Citește și: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

5 seriale turcești, comedii romantice, la care să te uiți în 2023[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek, impreuna?

Hercai

Hercai este un serial romantic turcesc cu Akın Akınözü și Ebru Șahin, alături de alți actori cunoscuți precum Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası și Ahmet Tansu Tașanlar. În serial este vorba de doi tineri ale căror vieți sunt pline de traume din perioada copilăriei, care ajung să se întâlnească și să se îndrăgostească. Cei doi ajung să lupte pentru iubirea lor, deși întâmpină diverse obstacole ale vieții.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies