„A fost surprinzător.” Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian

„A fost surprinzător.” Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian
„A fost surprinzător.” Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian

Cu toate că a avut unele interdicții impuse prin lege, de familia regretatului Petrică Mâțu Stoian, managerul Ansamblului Maria Tănase, Niculina Stoican, își dorește să organizeze un concert în memoriam.

Artista a menționat că va respecta toate doleanțele familiei, dar nu își dorește să renunțe la spectacol, deoarece este singurul mod prin care Petrică Mîțu Stoian poate fi pomenit.

Citește și: Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil! Cum arată cântăreața cu breton și cu părul brunet

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian

Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au decis interzicerea numelui artistului în spectacolele de memoriam, unde se vând și bilete, iar acest lucru a dat peste cap organizarea evenimentelor care

îi erau închinate artistului.

După evenimentul care a avut loc la Sala Palatului, la care a participat şi Niculina Stoican împreună cu Ansamblul profesionist Maria Tănase, unde numele şi imaginea lui Mitu au fost cenzurate, artista își dorește să îi organizeze și la Craiova un concert în memoriam.

Artista a spus că nu există alt mod de a vorbi cu el, în afară de muzică, iar ea încearcă să respecte decizia familiei acestuia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Până la urmă, a fost surprinzător! A fost decizia familiei, încerc şi eu la spectacolul de pe 29 noiembrie, să respectăm legea şi dorinţa familia, dar totuşi să avem grijă să-l pomenim! Pentru că nu există alt mod de a vorbi despre el, decât cântând! El asta a făcut, a cântat.

Să înţelegem că trebuie să existe o graniţă, nu poţi să-l laşi pe el că brand să fie folosit de oricine, oricând, după bunul plac al fiecăruia. Dar, este o diferenţă în a-l folosi într-un fel şi în a insinua că ce se organizează ca spectacol de folclor, pentru a-l pomeni pe Petrică Mâțu Stoian, este doar o chestiune de interes propriu. El a fost angajat la Ansamblul Folcloric Maria Tănase, noi avem imagini din spectacole cu el.
Cum să interzici unei instituţii să folosească ce a primit de bună cuviinţă prin faptul că a prestat nişte servicii şi a primit salariu. Este onorant să ţi se facă spectacol de către instituţia la care ai fost angajat. Sper că lucruile se vor schimba, poate nu au înţeles cum să gestioneze astfel de lucruri. Ce este dureros şi înfiorător, e că el nu mai este. Lucrurile astea vor trece, vor fi doar amintiri.
Dar el, nu se mai întoarce. Asta este sfâşietor pentru cei care au ţinut la el şi le-a păsat”,
a declarat Niculina Stoican.

Citește și: Niculina Stoican, fără costum popular. Cum arată vedeta

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian
Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai declarat artista

Ea a mai spus că va fi un spectacol foarte frumos și emoționant, care va fi structurat pe începuturile cu soliștii de la Doina Gorjului.

„Va fi un spectacol foarte frumos şi emoţionant, e structurat pe începuturile lui cu soliştii de la Doina Gorjului. Continuarea cu Maria Tănase, vor fi momente de Mehedinţi cu tineri care trebuie să calce pe urmele celor dinaintea lor pentru că lumea nu începe şi nu se termină cu o generaţie. Am adus din ţară câţiva invitaţi pe care eu îi ştiam aproape de sufletul lui.

Spectacolul va avea o poveste şi foarte multă emoţie. Era de datoria noastră ca instituţie şi a mea ca manager să nu las să treacă un an şi el să nu aibă parte de un spectacol în memoriam”, a mai declarat Niculina Stoican.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sora moștenitoare a lu i Petrică Mîțu Stoian, Maria Tarchila, a mărturisit că și Niculina Stoican a fost notificată să nu folosească numele și imaginea artistului.

„Şi ea are ordonanţă, nimeni nu mai foloseşte imaginea lui Petrică fără acordul nostru! Toată lumea face ce vrea cu imaginea lui. Sunt de acord să se facă melodii în memoria lui Petrică, e foarte frumos, să facă, dar foloase necuvenite, fără să ne întrebe, nu e normal”, a mai mărturisit Maria Tarchila pentru sursa citată.

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian
Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist! Ce făcea el, de fapt, când mergea la casa părintească



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Constantin Enceanu, dispută cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. “Știu că e supărată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies