„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei! S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!

„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei! S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!
„A învățat și ea să câștige bani prin munca ei! S-a angajat.” Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!

Irinel Columbeanu a vorbit despre ocupația fiicei sale.

Irinel Columbeanu a trecut prin numeroase încercări în viața sa, ajungând în cele din urmă să piardă toată averea și să își petreacă bătrânețea într-un azil de bătrâni. Pe lângă averea pe care a strâns-o de-a lungul vieții, Irinel Columbeanu a pierdut-o și pe Monica Gabor, fosta lui soție, care de mulți ani este stabilită în America.

Fosta doamnă Columbeanu a luat-o peste Ocean și pe fiica sa și a lui Irinel Columbeanu. Astfel, fostul milionar are sufletul greu încercat din cauză că fiica sa nu îi este aproape.

Invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, Irinel Columbeanu a făcut declarații emoționante despre fiica sa, Irina.

Fiica lui Irinel Columbeanu, chelneriță într-un restaurant

Citește și: „Atâta răutate aveți în voi! Sunteți ceea ce spuneți!” Irinel Columbeanu, invitat în vila de lux a lui Tzancă Uraganu! Cum l-a răsfățat manelistul pe fostul om de afaceri?

Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!
Irina Columbeanu și Monica Gabor [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Monica a avut mare noroc. M-a mişcat acest gest.” Mr. Pink, ajutor financiar pentru Irinel Columbeanu! Ce părere are fostul milionar despre soțul Monicăi Gabor?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fostul om de afaceri a dezvăluit că fiica sa a ajuns să lucreze la vârsta de doar 17 ani.

Irina s-a angajat într-un restaurant din Malibu, având postul de chelneriță. Irinel Columbeanu este mândru de fiica sa, care își dorește să ajungă profesoară de limba franceză.

Irinel Columbeanu: „A învățat și ea să câștige bani prin munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Malibu, acolo unde stă ea.

Și vrea să se facă profesoară de limba franceză, pe care ea o vorbește foarte bine, pentru un coleg de-al ei de liceu.”

Adiță: La restaurant ce face?”

Irinel Columbeanu: „Chelneriță .”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Irinel Columbeanu, cuprins de dorul fiicei sale

Irinel Columbeanu, mărturisiri neașteptate despre fiica sa! Ce a ajuns Irina Columbeanu să facă, la doar 17 ani, în America!
Irinel și Irina Columbeanu[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă este mândru de realizările fiicei sale și de faptul că tânăra duce o viață bună alături de mama sa, în America, Irinel Columbeanu este cuprins de dorul Irinei, pe care își dorește să o vadă cât mai curând.

Eu cred că Monica s-a rugat mult la Dumnezeu și a reușit să aibă noroc în viață.

În primul rând, prin faptul că o are pe Irina aproape de ea și a reușit, nu știu prin ce mijloace, a reușit să mă convingă și pe mine să fiu de acord cu această situație. A fost lucrul pe care mi l-am dorit cel mai mult, ca Irina să vină să mă vadă acolo unde sunt e adăpostit și îngrijit și sper în continuare să se poată realiza lucrul acesta.
Cred că s-ar întâmpla mai curând să merg eu acolo decât să vină ea aici.”,
a mai spus Irinel Columbeanu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Grija mea atunci când nu vine soțul meu acasă este să nu pățească ceva. Nu prea îi place să stea cu o singură domnișoară.” Roxana Dobre, despre nopțile în care Florin Salam întârzie acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies