„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei.” Gabriela Cristea și-a deschis afacere cu cozonaci! Ce prețuri are prezentatoarea TV?

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei.” Gabriela Cristea și-a deschis afacere cu cozonaci! Ce prețuri are prezentatoarea TV?
„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei.” Gabriela Cristea și-a deschis afacere cu cozonaci! Ce prețuri are prezentatoarea TV?

Gabriela Cristea și-a deschis o afacere cu cozonaci.

Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care se află de aproape trei decenii în lumina reflectoarelor, timp în care a reușit să câștige simpatia și admirația publicului, prin felul său de a fi. Pe lângă cariera în televiziune, Gabriela Cristea este foarte activă și în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Mai mult decât atât, vedeta are și o afacere cu haine, iar acum și-a deschis una cu cozonaci artizanali.

Gabriela Cristea, o nouă afacere

Citește și: Rețeta autentică a Gabrielei Cristea pentru un cozonac pufos și delicios

 Gabriela Cristea și-a deschis afacere cu cozonaci! Ce prețuri are prezentatoarea TV?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Un tip de cozonaci care să fie și fățoși. Cozonac în mai multe straturi, pun și un strat de nucă și unul de cremă de ciocolată.” Rețeta de cozonaci cu bezea, în trei straturi a Gabrielei Cristea!

Despre Gabriela Cristea se cunoaște faptul că este o gospodină iscusită, gătind adesea pentru familia și prietenii săi. Prezentatoarea TV împărtășește mereu cu urmăritorii săi din mediul online rețetele sale pentru cele mai gustoase preparate. Acum, însă, le dă posibilitatea urmăritorilor să achiziționeze unul dintre cele mai apreciate preparate ale sale: cozonacul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai exact, Gabriela Cristea și-a deschis un site pe care comercializează cozonacii relizați după rețeta sa. Vedeta a pregătit 6 sortimente pentru doritori.

Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac.

Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.

Cât costă cozonacii Gabrielei Cristea?

 Gabriela Cristea și-a deschis afacere cu cozonaci! Ce prețuri are prezentatoarea TV?
Sortimentele de cozonaci ale Gabrielei Cristea[Sursa foto: Facebook]

Pe site-ul Gabrielei Cristea, persoanele interesate pot comanda cozonacii realizați după rețeta vedetei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune. ”, scrie pe site-ul cu cozonaci.

Pentru a intra în posesia acestor preparate, doritorii trebuie să scoată din buzunare o sumă frumoasă de bani, cuprinsă între 85 de lei și 140 de lei, în funcție de sortimentul ales.

Astfel, cel mai ieftin cozonac costă 85 de lei și este vorba de cel cu mere, nucă și caramel sărat, iar cel mai scump este cozonacul cu fistic, care costă 140 de lei. Cantitatea unui cozonac este de 900 de grame.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mă lăsam mai de mult! Vreau să mă și bucur de viață.” Nicolae Guță a făcut marele anunț! Manelistul a vorbit despre retragerea din muzică

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies