Accesorii de vară care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

accesorii de vara
Accesorii de vara

Atunci când vine vorba despre sezonul cald, accesoriile trebuie să fie puse pe primul loc într-o ținută. Însă știați care sunt cele care nu ar trebui să lipsească niciodată?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact accesoriile de vară care nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din garderoba voastră. În plus, descoperiți și care sunt culorile cele mai potrivite pentru acest sezon cald.

 

Ce accesorii de var ă nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Ochelari de soare

Ochelarii de soare reprezintă accesoriul care nu are cum să lipsească din garderoba fiecărei femei, mai ales în sezonul cald. Indiferent de sezon, ochelarii de soare reprezintă unul dintre accesoriile care pot fi purtate tot anul, existând nenumărate modele din care puteți alege.

Bineînțeles, în funcție de preferințe, alegerea ochelarilor de soare va depinde de ocazia, ținuta și multe alte astfel de aspecte de care veți ține cont.

De asemenea, nu ar trebui să uiți nici de forma feței tale, pentru că nu pentru toate persoanele se va potrivi un anumit tip de ochelari de soare.

Indiferent de modelul ales, acest accesoriu este unul dintre cele care ar trebui să-l aibă fiecare femeie în parte, cel puțin o pereche. Acest accesoriu va favoriza orice ținută alegeți, indiferent că este vorba despre dimineață sau după-amiază.

ochelari de soare 2022
Accesorii de vara[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022. Le poți crea pe ultima sută de metri

Cercei

În funcție de perechea de cercei aleasă, chiar și modul în care este văzută o persoană, se poate schimba. Exact ca în cazul ochelarilor de soare, forma feței este principala trăsătură de care ar trebui să ținem cont, atunci când vine vorba despre alegerea cerceilor potriviți.

Spre exemplu, atunci când vine vorba despre fața ovală, cerceii care pun în evidență orice persoană sunt cei triunghiulari. Pe de altă parte, în ceea ce privește fața rotundă, se recomandă să fie purtați fie cerceii alungiți, fie pandantivele.

Cu toate acestea, atunci când vorbim despre purtarea cerceilor care dețin un contur asemănător cu cel al feței se recomandă să fie evitat, pentru că efectul nu va fi deloc pe placul nostru.

În plus, trebuie să ținem cont și de coafura pe care o abordăm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

cercei potriviti pentru vara
Accesorii de vara[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

Brățări și inele

Alte două accesorii pe care ar trebui să le avem în garderobă și să nu lipsească din ținutele noastre, mai ales în timpul sezonului cald, sunt reprezentate de brățări și inele. Acestea sunt accesoriile care deseori, așa cum se și recomandă, se combină, astfel încât să existe un echilibru în ținută.

În ceea ce privește brățările, puteți purta fie una, fie mai multe, în funcție de ocazia pe care o aveți.

În cazul în care participați la un eveniment special și alegeți să purtați o brățară delicată, cu siguranță veți ieși în evidență, exact așa cum vă doriți. Exact același lucru se întâmplă și în cazul inelelor, pentru că se regăsesc în diverse mărimi, forme, culori sau diamante și pietre prețioase.

bratari si inele pentru evenimente
Accesorii de vara[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cu ce poți înlocui rimelul

Pălărie

Bineînțeles că pălăriile sunt nelipsite din ținute, în special pe timpul sezonului cald. Cele care sunt la modă în acest an, sunt cele de tip Trilby, care mai sunt numite și cu bordură scurtă. Aceste pălării sunt modelele care au fost create în special pentru bărbați, însă odată cu trecerea timpului, femeile le-au adaptat ținutelor. Pe de altă parte, există și alte pălăriile tipice de plajă.

palarii pentru plaja
Accesorii de vara[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 5 Ținute casual de vară pentru femei de 40 de ani, potrivite pentru orice siluetă

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Ce culori sunt potrivite vara

Galben

Bineînțeles că această culoare de galben nu trebuie să lipsească din ținutele pe care le purtăm, mai ales pe timp de vară. Galbenul   oferă un aspect însorit pieselor vestimentare pe care le purtăm. De exemplu, o rochie într-o nuanță de unt, este numai bună pentru vară, indiferent că este purtată la locul de muncă sau la o ieșire în oraș.

O altă variantă de ținută în care se poate regăsi culoarea galben este cea în care purtăm un kimono galben, cu pantofi asortați sau într-o culoare nud sau neutră. În cazul în care vă doriți să adăugați ținutei o haină pe care să o purtați peste kimono, puteți alege să aibă o nuanță complementară.

Fucsia

O altă culoare la fel de potrivită pentru sezonul cald este și fucsia. Această nuanță tropicală se potrivește de minune cu nenumărate alte culori. De exemplu, se poate combina numai bine cu alb sau denim clasic. În plus, fucsia reprezintă una dintre cele mai întâlnite culori atunci când vine vorba despre costumele de baie, regăsindu-se în imprimeuri florale de vară. Această culoare este una foarte ușor de accesorizat, ținând cont de faptul că puteți folosi brățări argintii, pentru a accesoriza o rochie de culoare fucsia.

Accesorii de vara[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies