Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei este într-o relație

alexandru morosanu relatie
Alexandru Moroșanu a fost într-o relație cu Andrada de la Puterea Dragostei

După ce a iubit-o pe Andrada la Puterea Dragostei, Alexandru Moroșanu este într-o relație cu o brunetă focoasă.

Alexandru Moroșanu a legat o frumoasă relație de iubire cu Andrada chiar în casa Puterea Dragostei, însă totul s-a dus pe apa sâmbetei și cei doi s-au despărțit. Acum, fostul concurent este într-o relație nouă cu o brunetă superbă.

Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei este într-o relație

Alexandru Moroșanu a plecat din casa Puterea Dragostei, acolo unde a întâlnit-o pe Andrada, femeia cu care a fost într-o relație pe parcursul emisiunii.

La un moment dat, concurentul a dorit să revină în cadrul show-ului în speranța că va întâlni femeia perfectă și își va întemeia o familie.

Citeste si: Jador, accident cu bolidul de lux! Cum se simte artistul

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

alexandru morosanu relatie
Alexandru Moroșanu a fost într-o relație cu Andrada de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

„Le e cam frică băieților că mă întorc. N-am vrut să dezvălui prea multe. A trebuit să rezolve niște treburi personale, private, pe care nu le pot dezvălui, în Italia. Unii concurenți s-au bucurat, alții nu, dar dacă mă întorc nu se mai bucură nimeni, în afară de Codruț, chiar dacă e mai șmecheraș așa și Andrei”, a declarat Alexandru Moroșanu la un moment dat.

Numele lui Alexandru Moroșanu  a stat pe buzele tuturor concurenților după ce acesta a părăsit show-ul, însă apele s-au liniștit pe măsura ce timpul a trecut.

Citeste si: Fiica Andreei Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities, pregătită să fie soră mai mare. Cum a surprins-o micuța pe vedetă

alexandru morosanu si andrada
Alexandru Moroșanu și Andrada au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Sunt câteva fete. S-au certat foarte mult zilele astea pe tema mea. S-au luat așa aiurea, printre care și fostul meu sau actualul meu prieten Romeo. Sunt foarte geloși băieții. Au fost câteva mesaje între mine și Andreea, mai demult, dar cam atât, nimic exagerat.

Ei se iubesc, dar nu știu unul de altul. Nu mă bag în relația lor”, a spus Alexandru Moroșanu.

Alexandru Moroșanu a postat recent o fotografie care i-a surprins pe toți fanii acestuia. Se pare că până la urmă fostul concurent a reușit să-și găsească fericirea, căci femeia alături de care apare este extrem de frumoasă și dornică să-i ofere bărbatului tot ce-și dorește. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de iubit! Declaraţiile neaşteptate ale frumoasei blonde

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies