"Am căutat să mă reinventez, am căutat oameni care m-au dezamăgit. M-am gândit că dacă apar în revista Playboy, pozele vor fi un mare minus!" Daniela Gyorfi, povestea unei vedete

"Am căutat să mă reinventez, am căutat oameni care m-au dezamăgit. M-am gândit că dacă apar în revista Playboy, pozele vor fi un mare minus!" Daniela Gyorfi, povestea unei vedete

Daniela Gyorfi se numără printre cele mai apreciate vedete din România. A muncit din greu pentru a-și împlini visul încă din copilărie, iar mai apoi a reușit să se mențină în industria muzicală mult timp.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere. Vedeta s-a făcut remarcată de-a lungul carierei sale prin talentul dobândit încă de când era copil, dar și prin atitudinea ei lipsită de inhibiții. La câțiva ani după revoluție, Daniela Gyorfi și-a făcut debutul în muzică îmbrăcată în ținute destul de provocatoare, și cu un repertoriu judecat de multe persoane.


“La Mamaia mă duceam mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, dar pentru asta am și plătit, pentru că am fost interzisă în televiziunea română. Noroc că au apărut și celelalte emisiuni prin 93’-94’, și așa am putut să fiu din nou pe piață ”, a mărturisit Daniela Gyorfi într-un interviu al emisiunii Teo Show, difuzat la Kanal D.

Aparițiile controversate ale Danielei Gyorfi 

Daniela Gyorfi a fost pusă în fața a mai multor decizii care i-au afectat imaginea și carieră la care muncise, chiar dacă se afla încă la început de drum. Artista a mărturisit faptul că cel mai greu moment a fost când a trebuit să accepte un pictorial, la vremea aceea fiind ieșit din tipare un asemenea lucru. Însă, întotdeauna avut un om pe care se putea baza și care i-a fost alături, aceea fiind mama ei.

Citeste si: Cine este Daniela Gyorfi. ”Nu am avut o copilărie despre care pot să spun că îmi amintesc cu multă plăcere.”

Povestea unei vedete, Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

“Am căutat să mă reinventez, am căutat oameni care m-au dezamăgit. M-am gândit că dacă apar în revista Playboy, pozele vor fi un mare minus, și așa a fost, deoarece un de zile nu am avut cântări.

(…) Multă lume nu îmi dădea șanse, pentru că nu aveam nici cea mai puternică voce, nu eram nici cea mai frumoasă, eram săracă. Dar, ca să înțelegi ce înseamnă determinarea, într-adevăr eu venind cu o situație foarte dificilă, când mă duceam acasă mama îmi spunea că trebuie să reușesc, și atunci spuneam că acum e momentul”,
a mai precizat vedeta în interviul de pe YouTube.

Daniela Gyorfi, despre cariera de artist

Cântăreața a cunoscut rapid succesul, și odată cu el a primit și o lecție pe care orice artist ar trebui să o cunoască când își alege o carieră muzicală, aceea de a plăti pentru greșelile făcute în trecut, de a fi asumat. Totodată, Daniela Gyorfi a realizat că are mulți oameni care nu îi vor binele în jurul său, făcând-o să treacă prin momente dificile.

Cu toate astea, a realizat că mama ei, soțul și fiica ei contează cel mai mult. Așadar, artista regretă doar faptul că s-a înconjurat cu persoane nepotrivite.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „E nebunatică”. Liviu Guță, adevărul despre relația cu Daniela Gyorfi

Povestea unei vedete, Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

“Eu știu ce fel de artist sunt, eu sunt un om care are o voce, are un timbru deosebit, mi-am ales melodii mai bune, mai puțin bune. Sunt pe piață pentru că am valoare, am colaborări pentru că sunt Daniela Gyorfi. Sunt foarte serioasă, îmi place să vin mai devreme la filmări, pe mine te poți baza 100%. Important este cum te menții, de cum te porți, și să nu uiți că tot ceea ce faci momentul în care nu vei mai fi sus vei plăti. Pentru că și eu la un moment dat, vorbesc de când eram în tinerețe, am avut aroganțe când eram eu cea mai sexy. Nu eram chiar arogantă, dar poate că nu-mi dădeam seama de unele lucruri din teribilismul meu. Am plâns de multe ori când am fost judecată pe nedrept, însă am înțeles că de fapt cine contează este mama mea care știi acum, George care știe cum sunt, Maria este prea mică dar își dă seama de felul în care sunt. Acum nu se mai scriu prea multe răutăți, însă înainte era… cu permisiunea mea, deci oarecum mi-am meritat soarta. Regret alegerile cu prietenii, însă restul lucrurilor nu le regret pentru că este viața mea”, a mai declarat ea în cadrul interviului.

Povestea unei vedete, Daniela Gyorfi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre operațiile estetice. Câte intervenții și-a făcut de-a lungul timpului: „Ca să arăți bine trebuie să faci anumite lucruri”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Daniela Gyorfi și cadoul primit de la mama sa

Cel mai dificil moment prin care vedeta a fost nevoită să treacă este când, la vârsta de doar 10 ani, mama sa a rămas paralizată. Din nefericire, în anul 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Femeia suferea de cancer la plămâni, care a produs metastaze și la ficat. Vedeta a povestit despre faptul că a primit de la mama sa o haină de blană, cu care mai apoi a decis să o îngroape. Totodată, Daniela nu uită să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru familia minunată pe care o are, situația și cariera de care se bucură.

“Neam din neamul meu nu a avut haină de blană, apropo de sărăcie. Mă trezesc din teniși vai de viața mea, iarna cu haină de blană. Ca să înțelegi ce înseamnă când primești un cadou, am îngropat-o pe mama cu cele două haine de blană. Îi mulțumesc lui Dumnezeu de câte ori pot, și de câte ori îmi aduc aminte pentru că sunt și eu bătrână și uit, că deși mi-a luat jumătate din inima mea, mi-a luat-o pe mama, nu pot să nu mă bucur de Maria de George, situația pe care o am, și cariera pe care o am!”, a încheiat Daniela.

Citeste si: Daniela Gyorfi, nemachiată la televizor! Cum arată vedeta la 50 de ani

Povestea unei vedete, Daniela Gyorfi[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies