Ana Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Uite-o în brațele unui bărbat

Ana Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Uite-o în brațele unui bărbat
Ana Maria Lintaru, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, l-a uitat pe Bogdan Mocanu! Uite-o în brațele unui bărbat

Ana Maria a fost concurentă în primul sezon de la Puterea Dragostei, atunci când a avut o scurtă relație cu Bogdan Mocanu.

 

Ana și Bogdan Mocanu păreau că vor forma un cuplu, după despărțirea acestuia de Roxana. Nu a fost să fie așa, deși Bogdan Mocanu a dat mereu de înțeles că o plăcea pe Ana.

Între timp, Bogdan s-a îndrăgostit de Andra Volos, tânăra de la Puterea Dragostei cu care acum formează un cuplu în casă, deși este supus presiunilor din partea lui None.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Momente ŞOCANTE la Puterea Dragostei! Andra şi None au recunoscut că se plac, iar Mocanu a plâns "Nu pot să cred că am ajuns să ţin la tine" EXCLUSIV!

Pe de altă parte, și Ana pare că și-a găsit perechea, chiar dacă în afara casei de la Puterea Dragostei.

Recent, ea postat pe pagina de socializare o poză în care apare alături de un bărbat, iar pe aceasta, Ana a notat ”pare că noi chiar ne suportăm”.

Citeste si: Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

Citeste si: Andy, declarații BOMBĂ despre Ana-Maria Lintaru! Vezi imagini de senzație cu cei doi!

Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei, în brațele unui bărbat! Ce i-au spus fanii

La scurt timp, pe pagina de socializare a acestuia au apărut mai multe mesaje de genul: ”Dacă tu și Ana sunteți împreună, mă bucur pentru voi! Ana este o fată specială și minunată, merită un băiat frumos și educat ca tine care să o respecte și să o iubească cu adevărat”.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este noua concurentă de la Puterea dragostei! Manuela s-a iubit cu un fost concurent

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies