Ana Porgras de la Survivor România, dată de gol de sora ei, Georgiana: "O noapte cu Zanni!”

ana porgras georgiana porgras
Ana Porgras a ieșit din competiția Survivor România 2021 și vorbește acum despre momentele din Republica Dominicană

După eliminarea din competiția Survivor România, Ana Porgras și sora ei, Georgiana, vorbesc deschis despre viața personală, dar și despre bărbații din viața lor.

Ana Porgras și sora ei, Georgiana, s-au reunit după ce Faimoasa a revenit în România de la Survivor România 2021. Cele două au dezvăluit câteva detalii picante din viața lor, dar au vorbit și despre bărbații din viața lor.

Ana Porgras de la Survivor România, dată de gol de sora ei, Georgiana

Ana Porgras de la Survivor România se înțelege extrem de bine cu sora ei, Georgiana.

Chiar dacă blondina locuiește în Italia, iar Faimoasa în Brașov, asta nu înseamnă că iubirea de soră nu trece peste bariera distanței.

De curând, cele două au fost invitate în platoul Teo Show, acolo unde au dat multe detalii legate de viața lor personală, dar și despre viziunea pe care o are fiecare asupra bărbatului perfect.

Citeste si: Pepe și Raluka s-au "apropiat", în văzul tuturor: „Bine, iubire"

ana porgras zanni survivor romania 2021
Ana Porgras și-a luat la revedere de la toți membrii echipei Faimoșilor[Sursa foto: Instagram Ana Porgras]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Acolo mă luase regretul că nu am petrecut destul timp alături de sora mea. Mi-e greu, am avut o perioadă în care am încercat să mă mut acolo, dar nu am reușit să mă adaptez.

Am rămas de una singură, la Brașov. E greu cu pandemia, dar înainte le vizitam foarte des”, a spus Ana Porgras.

Citeste si: Zanni a atacat-o DUR pe Elena Marin de la Survivor România! “Ești șarpe! Eu nu îți mai permit teatrul ăsta aici!”

“Eu, când eram mai mică, eram și mai plinuță. Ea avea deja înclinație spre sport. Locuiesc în Italia de șapte ani, cu mama mea. Mie îmi plac bărbații mai romantici, Anei îi plac bărbații care sunt altfel”, a adăugat și Georgiana.

Ana și Georgiana  au avut de trecut un test dat de Teo și Bursucu, iar sora Faimoasei a fost cea care a dat-o de gol în timpul jocului.

georgiana porgras declaratii
Georgiana Porgras face dezvăluiri despre Ana Porgras[Sursa foto: Facebook Georgiana Porgras]

Georgiana Porgras a avut de ales între trei fotografii în care apăreau bărbați celebri și a trebuit să spună cu care dintre ei s-ar căsători sora ei, cu care ar petrece o noapte și pe care dintre ei l-ar trimite acasă.

Într-una din poze a apărut un șeic extrem de bogat, iar Georgiana a mărturisit că sora ei s-ar căsători cu el, moment în care Bursucu a intervenit: “Da, că le are harem și ar lăsa-o liniștită. Și ar avea timp…”. 

Georgiana Porgras a simțit nevoia să completeze vorbele lui Bursucu și a spus: “Ar avea timp de o noapte cu Zanni!”, moment care i-a uimit pe toți.




Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Irina Rimes are planuri de nuntă cu iubitul francez?! "Dacă aș mai avea 48 de ore..."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies