Pepe și Raluka s-au "apropiat", în văzul tuturor: „Bine, iubire"

pepe si raluka
Pepe și Raluka s-au apropiat destul de mult în culisele emisiunii Te cunosc de undeva

Pepe și Raluka au reușit să atragă atenția tuturor atunci când s-au alintat în culisele unei emisiunii la care participau. Ce și-au spus cei doi?

Pepe și Raluka sunt prieteni de ani buni, însă nu foarte multă lume i-a văzut în ipostaze atât de tandre. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști la Te cunosc de undeva?

Pepe și Raluka, surprinși în ipostaze tandre la Te cunosc de undeva

Pepe și Raluka au atras atenția tuturor atunci când se aflau amândoi în culisele emisiunii Te cunosc de undeva.

Cei doi artiști s-au alintat unul pe altul, iar cântărețul chiar a pupat-o pe prietenia lui pe frunte, semn că relația de prietenie dintre ei este una bine închegată.

„Ce faci, viața mea?”, a întrebat-o Pepe pe Raluka la un moment dat, în timp ce artista se afla la machiaj.

Citeste si: Mellina a fost eliminată din competiția Survivor România 2021! Ce a făcut în camera de hotel

pepe raluka apropieri indecente
Pepe a reușit să atragă atenția unui public extrem de numeros prin prestația pe care a avut-o la Te cunosc de undeva[Sursa foto: Spynews.ro]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Raluka nu a rămas indiferentă la întrebarea bunul ei prieten și i-a răspuns într-o manieră la fel de tandră.

„Bine, iubire. Tu?”, a fost răspunsul dat de Raluka.

Pepe nu mai poartă verighetă

După un divorț destul de tumultos, Pepe a reușit să treacă destul de repede peste momentele jenante din acest proces al maturizării.

Artistul nu mai poartă verigheta, semn că încearcă ușor-ușor să o dea uitării pe Raluca Pastramă. Deși au împreună două fetițe, cei doi au decis că trebuie să meargă pe drumuri separate pentru a le fi mai bine amândurora.

Citeste si: Andreea Antonescu, mărturisiri neașteptate de la Survivor România 2021: ”La un moment dat..."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

raluka
Raluka s-a alintat cu Pepe în culisele emisiunii Te cunosc de undeva[Sursa foto: Instagram Raluka]

"E nevoie de dragoste din partea femeilor, e nevoie de căsătorie și eu cred în dragoste sinceră, cred în dragostea necondiționată. E clar că fiecare om e cu destinul lui și cu viața lui. Cu bune, cu rele, asta e viața. Întotdeauna, cea mai frumoasă, cea mai sexy și cea mai dulce este următoarea”, a declarat Pepe la un moment dat.

Pepe și-a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă printr-un video postat pe canalul de Youtube, acolo unde se află și cei mai mulți dintre fanii care îl urmăresc.

"Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate.

Am încercat, am făcut tot posibilul.”, lămurea Pepe problema despărțirii.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! "După ce mama s-a prăpădit, un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu că este homosexual!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies