Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „O voi găsi”

anamaria prodan si laurentiu reghecampf despartire
Anamaria Prodan mărturisește că nu există nicio amantă în viața soțului ei

Anamaria Prodan nu divorțează de Laurențiu Reghecampf și vorbește despre presupusa amantă a soțului ei. Ce spune vedeta despre cele mai noi zvonuri?

După ce lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită de divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan, acum vedeta vorbește despre presupusa amantă a soțului. Există o altă femeie în viața lui?

Anamaria Prodan, despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a negat zvonurile legate de divorț, iar acum vine să spună că din câte știe ea, nu există o amantă în viața lui Laurențiu Reghecampf.

„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Kanye West și Irina Shayk, cel mai nou cuplu din showbiz!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

anamaria prodan declaratii
Anamaria Prodan vorbește despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: wowbiz.ro]

Anamaria Prodan a dorit să clarifice situația și să spună că se înțelege bine cu Laurențiu Reghecampf, dar mai ales că nu are cum să fie vorba de o altă femeie în viața acestuia.

„Domnilor jurnaliști mă distrez rău cu articolele voastre 🤣🤣🤣pai la cum mă cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi 🤣🤣🤣 Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin vă iau în spate și vă arunc ca pe bebeluși în aer dar uit să vă prind 🤣🤣🤣.

Citeste si: Ioana și Ilie Năstase au făcut marele anunț! Bruneta nu își mai dorește divorțul

Glumesc normal 🤣 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE? REGHE? PĂI MĂI PRIETENI! TOCMAI CE EXPLICAM CĂ REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SĂ AJUNGĂ UNDE SUNT AZI! E FIRESC SĂ NU ÎNȚELGEȚI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SĂ GREȘEȘTI! DACĂ AI GREȘIT TE-AI DISTRUS.

IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER.

Amantă? Pt ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi măi! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând.

Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie plătește! Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus nici in altele nimic...”,

a completat Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alexandra, criză de plâns la Puterea Dragostei după despărțirea de Codruț: "Nu sunt bine”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies