Andreea Bălan, piele și os! Cum arată cântăreața?!

andreea balan piele si os
Andreea Bălan a slăbit extrem de mult

După ce a ieșit din spital, Andreea Bălan este de nerecunoscut. Cântăreața a slăbit extrem de mult și a ajuns la limita anorexiei!

Pentru Andreea Bălan, momentele de suferință continuă să apară. După ce a ajuns la spital în urma afecțiunilor de care suferea, se pare că frumoasa cântăreață a slăbit extrem de mult. 

Andreea Bălan, aproape de anorexie?!

În ultima filmare pe care a postat cântăreața pe rețelele de socializare, se observă cât de mult a putut slăbi. Deși este vizibil fericită că este din nou acasă alături de fetițele ei Ella și Clara, Andreea Bălan este mai slabă ca niciodată. 

Acum o săptămână, Andreea Bălan a ajuns la spital din cauza unor dureri îngrozitoare pe care le-a resimțit la nivelul abdomenului. 

andreea balan slaba
Andreea Bălan este mereu cu zâmbetul pe buze[Sursa foto: Instagram Andreea Bălan]

Se pare că blonda suferea de abces abdominal, iar medicii au fost nevoiți s-o opereze laparoscopic, imediat ce aceasta s-a internat. 

Citeste si: Andreea Bălan, surpriză uriașă la prima oră a zilei! Cine a venit în vizită: „Aoleu, aoleu”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Doctorii au specificat că abcesul este un proces inflamator al stomacului și că de obicei este însoțit de dureri groaznice.

Andreea Bălan și-a ținut fanii la curent pe rețelele de socializare  și a specificat că la momentul actual se simte mult mai bine.

andreea balan slaba
Andreea Bălan este urmărită de mii de fani pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Andreea Bălan]

De asemenea, cântăreața le-a adresat și fetelor ei un mesaj cu adevărat emoționant: ,,Ella și Clara?? sunt iubirile mele care îmi dau putere, ele mă împlinesc la cel mai profund nivel și pentru ele lupt în fiecare zi să fiu sănătoasă ca să pot

să am grijă de ele ?❤️???”, a scris aceasta.

Citeste si: Anna Lesko, atac la adresa Andreei Bălan: „Este dezechilibrată”

După despărțirea de George Burcea, se pare că pentru Andreea Bălan, necazurile tind să apară. Cu toate acestea, vedeta nu se lasă bătută și continuă să muncească și să fie o mămică model, așa cum și-a obișnuit fanii, dar și pe cele două fete pe care le are împreună cu actorul.

Andreea Bălan își iubește foarte mult fetițele și asta se vede din toate clipurile pe care le postează împreună cu cele două pe rețelele sociale. De altfel, se vede că micuțele se distrează de minune cu mămica lor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Ella mă învață să dansez 👧🏼👧🏼

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Bălan a ajuns la spital! Ce diagnostic cumplit a primit!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies