Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre pierderea bunicii: ”Nu există cuvinte îndeajuns..."

andreea tonciu bravo ai stil
Andreea Tonciu este una dintre concurentele apreciate de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" și-a expus sentimentele în legătură cu pierderea bunicii. Ce a declarat Andreea Tonciu?!

Andreea Tonciu trece prin momente dificile dat fiind faptul că bunica acesteia s-a stins din viață. Vedeta a reușit să-și scrie tristețea pe una din rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, despre pierderea bunicii ei

În urmă cu câteva zile, Andreea Tonciu și-a pierdut bunica. Cu toate acestea, frumoasa brunetă a făcut primele declarații despre cea care a iubit-o necondiționat.

După înmormântarea bunicii ei, Andreea Tonciu a scris primele cuvinte despre cea mai dragă persoană din viața ei.

Citeste si: Prima reacție a lui Livian, după ce Bianca de la Puterea dragostei a mers la Cluj: „Doamne ferește...”

Vizibil afectată de cele întâmplate, vedeta a declarat că de patru zile nu a reușit să doarmă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

andreea tonciu bunica
Andreea Tonciu și-a expus sentimentele pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

”Este foarte greu să pierzi pe cineva care te-a crescut, este foarte foarte greu, mai ales acum când vine noaptea, n-am dormit de patru zile pentru că gândul meu e numai la ea”, a declarat Tonciu.

Andreea Tonciu a postat în urmă cu câteva zile, o poză cu femeia care a crescut-o și a spus că nu o va uita niciodată.

Citeste si: Andreea de la "Puterea Dragostei", scrisoare emoționantă pentru Cristian Marinescu: "Mi-aș fi dorit un bărbat..."

"Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace, SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭” a scris vedeta în urmă cu câteva zile.

Andreea Tonciu este una dintre concurentele preferate de fani de la emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" și reușește de fiecare dată să surprindă jurații cu ținutele perfect alese.

andreea tonciu drama bunica
Andreea Tonciu suferă după pierderea bunicii ei[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Cu toate acestea, vedeta nu a scăpat de criticile Oanei Zăvoranu. Cea din urmă a reușit s-o atace și pe Andreea Tonciu, făcând glume pe seama aspectului ei fizic.

Andreea Tonciu nu se lasă afectată de răutățile celor din jur, pentru că știe pe cine se poate baza atunci când se simte tristă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Împăcare de zile mari la "Puterea Dragostei"! Andrada și Alexandru Moroșanu, momente tandre!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies