Anunț important pentru românii care iau pensia prin poștă! Este informația momentului pentru 4 milioane de pensionari

Anunț important pentru românii care iau pensia prin poștă! Este informația momentului pentru 4 milioane de pensionari
Anunț important pentru românii care iau pensia prin poștă

Anunţ de la Poştă pentru cetățenii românii cu pensii mici! Directorul a oferit informații importante în legătură cu pensiile românilor. Acesta a declarat că oamenii vor primi un nou ajutor financiar. La ce vor putea fi folosiți banii?

Directorul general al Poștei Române a făcut o vizită la Bistrița, acolo unde a oferit și o declarație de presă în legătură cu veniturile pensionarilor și ale celor cu o stare materială mai puțin bună.

Anunțul momentului de la Poștă, pentru românii cu pensii mici

Acesta a precizat că românii vor primi 1.400 de lei de la stat, sumă de bani care vor putea fi folosiți pentru plata facturilor la energie.

„Suntem singura companie care are o infrastructură suficient de puternică încât să ducă la îndeplinire astfel de proiecte faraon. Vorbim de aproape patru milioane de beneficiari, un timp de implementare foarte scurt, ambiția este să fim gata până la sfârșitul lunii februarie, iar compania trebuie să se ocupe de absolut întreaga infrastructură logistică, de la prelucrarea bazelor de date, listarea voucherelor, distribuirea lor și ulterior să creăm şi capacitatea de a deservi milioane și milioane de români care vor utiliza aceste vouchere”,

a declarat directorul Poștei Române, Valentin Ștefan.

Citește și: Creșterea ajutorului de deces în 2023. Ce sumă de bani se oferă în plus şi ce acte sunt necesare pentru primirea banilor

Anunț important pentru românii care iau pensia prin poștă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Salariul minim din 2023 va fi de 3.000 lei. Cât va primi un salariat în mână

Se vor acorda sume de bani și pentru alimente

Mai apoi, autoritățile au susținut că sprijinul de 250 de lei pentru alimente va continua și anul care urmează, totul fiind într-un proiect prezentat deja de Executivul de la București.

„Prin prezentul act normativ se propune prelungirea măsurii până la data de 31.12.2023, pentru acordarea a încă 6 tranșe de sprijin material în valoare nominală de 250 lei, odată la două luni.

(…) Pensionarii sistemului public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri lunare realizate sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei, pentru tranșele din anul 2022, respectiv mai mici sau egale cu 1.700 lei pentru tranșele din anul 2023”, se arată în proiectul respectiv.

Citește și: Taxele și impozitele vor fi majorate din anul 2023. Pentru ce vor da românii mai mulți bani din buzunar de la 1 ianuarie

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anunț important pentru românii care iau pensia prin poștă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Crește valoarea tichetelor de vacanță din 2023. Care a fost decizia luată de Guvern

Peroanele cu handicap vor primi mai mulți bani

Respectivul act normativ mai prevede ca persoanele nevăzătoare să aibă parte de o creștere a pragului de la 1.500 de lei la 1.700 de lei.

„Persoanele – copii și adulți-, încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri lunare proprii realizate sunt mai mici sau egale cu 1.500

lei pentru tranșele din anul 2022, respectiv mai mici sau egale cu 1.700 lei pentru tranșele din anul 2023”, prevede actul normativ.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Taxele și impozitele vor fi majorate din anul 2023. Pentru ce vor da românii mai mulți bani din buzunar de la 1 ianuarie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies