“Bravo, ai stil! Celebrities” isi schimba ora de difuzare; show-ul va fi difuzat, incepand din aceasta seara, de miercuri pana vineri, de la ora 23:00, si sambata, de la 22:30

Bravo ai stil celebrities
Juratii „Bravo, ai stil! Celebrities” alături de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii.

In aceasta seara, o noua concurenta se alatura competitiei de stil!

 In aceasta seara, la ora 23:00, concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de o noua reintalnire cu juratii si telespectatorii, intr-o noua editie exploziva a show-ului de stil si moda de la Kanal D. Dupa eliminarea Ralucai Tanase, in editia de sambata trecuta, concurentele vor avea parte de o surpriza uriasa. Din acesta seara, o noua celebritate accepta provocarea de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Emily Burghelea are un iubit misterios! Bărbatul i-a făcut, de curând, o surpriză uriaşă! "Te iubesc, te iubesc.."

Asa cum a anuntat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, in editiile anterioare ale emisiunii, stelutele acumulate de celebritati pe parcusul fiecarei saptamani sunt foarte importante, ponderea acestora in serile eliminatorii este foarte importanta. Astfel ca cele noua concurente sunt si mai dornice de a-i cuceri pe jurati cu propunerile de styling din fiecare editie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bianca Rus, mutilată de estetician! Cum a apărut la Bravo, ai stil! Celebrities: „Este nenorocire”

In aceasta seara conflictele izbucnesc, pe marginea atitudinii si outfiturilor prezentate, Cristina Siscanu si Deea Codrea sunt extrem de vocale din momentul in care acuzele incep sa cada asupra lor.

Cine este noua concurenta, cum a fost primita aceasta de contracandidatele sale  si ce spun juratii despre prezenta ei in aceasta competitie veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celerities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!  Incepand de astazi, show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmarit, de miercuri pana vineri, de la 23:00, imediat dupa serialul “Pretul fericirii”, si sambata, de la 22:30, imediat dupa emisiunea “Se striga darul”. 

Citeste si: Andreea Tonciu a atacat-o dur pe Bianca Rus! "Are 20.000 de fețe!"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bomba in showbiz! Una dintre celebritatile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” marturiseste ca a divortat! Adevar sau inventie?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies