Britanicii sunt sfătuiți să nu mai aducă ursuleți de plus sau baloane, în semn de omagiu Reginei Elisabeta a II-a. Ce a declarat asociația ,,The Royal Parks”

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a

Britanicii care își doresc să îi aducă un ultim respect Reginei Elisabeta a II-a sunt rugați să nu mai lase ursuleți de plus, baloane sau să aprindă lumânări printre omagiile florale dedicate monarhului.

The Royal Parks a menționat că singurele lucruri care vor fi acceptate sunt mesajele scrise și florile fără ambalaj. Foarte multe persoane i-au adus Reginei Elisabeta a II-a j ucării în formă de ursuleți sau de urși Corgi, deoarece au fost câinii ei preferați.

Citeste si: Regele Charles câștigă milioane de lire sterline din fabrica de biscuiți

Cuplurile de la Casa Regală
Cuplurile de la Casa Regală[Sursa foto: Hepta]

Britanicii sunt sfățuiți să nu mai aducă ursuleți de plus, în semn de omagiu

Omagiile florale depuse în reședințele regale, în ultimele zile, au inclus jucării sub formă de Corgi, rasa preferată de câini a Reginei Elisabeta II- a, ursuleți de pluș, baloane și sendvișuri cu marmeladă. După ce moartea monarhului a fost anunțată joi, foarte multe persoane au depus flori în apropierea Palatelor Buckingham, Windsor, Balmoral.

Flori la Palatul Buckingham
Flori la Palatul Buckingham pentru Regina Elisabeta[Sursa foto: Hepta]

Asociația „The Royal Parks” se ocupă cu administrarea parcurilor regale din Londra și a spus că persoanele sunt îndemnate să aducă flori într-un loc special amenajat din Green Park, aproape de rezidența londoneză a defuncției regine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oamenii care își doresc să îi aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a sunt rugați să dea jos orice ambalaj de pe flori, înainte de a le depune.

The Royal Parks a mai menționat că vor accepta și cărți poștale și etichete, dar darurile și artefactele nu.

„Din păcate, nu vor fi acceptate daruri şi artefacte, iar oamenii sunt rugați să nu le aducă în parcuri. Obiecte nonflorale, precum ursuleți de pluș și baloane, nu ar trebui aduse ”, a menționat The Royal Parks.

Citeste si: Care era băutura preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Ce a mai spus organizația

Organizația a mai menționat faptul că nu se vor putea aprinde lumânări în parcuri, iar lumânările aprinse se vor stinge. Omagiile se vor păstra până șa finalul ceremoniilor, iar florile vor fi eliminate din parcuri după 14 zile de la data funeraliilor.

Florile care se deteriorează între timp vor fi îndepărtate şi duse în pepiniera din Hyde Park, unde vor fi procesate și transformate în compost.

Citeste si: Care era băutura preferată a Reginei Elisabeta a II-a

Cuplurile de la Casa Regală
Cuplurile de la Casa Regală[Sursa foto: Hepta]

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies