Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire
Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

Cadourile de Secret Santa pot fi cumpărate și cu mai puțin de 50 de lei. Dacă sunteți în pană de idei, noi vă dăm o mână de ajutor și vă oferim 5 variante, din care să vă inspirați.

Secret Santa bate la ușă, iar cadourile pe care trebuie să le cumpărați pot reprezenta o mare bătaie de cap, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al ideilor. Noi am găsit soluția! Iată câteva idei de cadouri sub 50 de lei, care vă pot ajuta să le oferiți ceva drăguț colegilor de birou.

Ce cumpărați de Secret Santa cu mai puțin de 50 de lei

Citeste si: Postul Crăciunului 2021: Tradiții și obiceiuri pentru această perioadă

Citeste si: Postul Crăciunului 2021: Ce mâncăruri delicioase, simple și rapide poți găti în această perioadă

Mai nou, și în România a început să fie la modă fenomenul Secret Santa. Din ce în ce mai multe companii apelează la acest obicei, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Până la urmă, nu putem să nu recunoaștem că gestul de a oferi cadouri între colegi este unul de apreciat.

Problema apare atunci când trebuie să cumpărați cadourile respective și nu aveți nici cea mai mică idee ce să oferiți, mai ales că nici nu vă doriți să cheltuiți o sumă prea mare de bani.

Există însă soluții destul de interesante, chiar și pentru un buget sub 50 de lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

1. O cană de sărbătoare- 35- 40 de lei

Indiferent de colegul căruia trebuie să-i oferiți cadoul de Secret Santa, cu siguranță o cană frumos decorată nu are cum să fie o idee rea. Fie că respectiva persoană bea cafea sau este amatoare de ceaiuri, o cană cu motive de sărbătoare sau cu un mesaj personalizat o va face să zâmbească atunci când va savura băutura preferată.

2. Un mouse- 45 de lei

Dacă tot vorbim de cadouri pentru colegii de birou, puteți oferi un mouse, fie clasic, fie într-o formă mai ciudată sau chiar amuzantă. Depinde de persoana căreia trebuie să-i faceți cadoul.

3. Stick USB- 50 de lei

Orice accesoriu pentru calculator sau pentru laptop este binevenit atunci când vorbim de Secret Santa. Un stick USB nu face excepție de la regulă.

4. Puzzle 3D- 50 de lei

Acest cadou se potrivește mai ales dacă știți că respectivul coleg sau colegă este pasionat/ă de puzzle. În acest caz, cu siguranță va aprecia un puzzle 3D.

5. Pușculiță- 40 de lei

Orice om își dorește să facă economii, nu? Chiar dacă este vorba despre o sumă mai mică, tot e ceva.

O pușculiță haioasă pe birou poate fi impulsul de care are nevoie un coleg, pentru a începe să strângă bani.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cadouri de Secret Santa pentru o colegă

Citeste si: CITEȘTE: Superstiții si tradiții de Sfinții Mihail si Gavriil 2021

Când vine vorba de cadouri pentru femei, lucrurile sunt mult mai simple. Aveți la dispoziție o gamă largă de variante, din care puteți alege cadoul perfect.

De exemplu, îi puteți cumpăra o pereche de cercei. Uitați-vă înainte ce fel de accesorii poartă în general, ca să nu gafați. În această perioadă găsiți, mai mult decât de obicei, o grămadă de modele de cercei, unii de sărbătoare, alții simpli, dar eleganți. Nu va trebui să cheltuiți mai mult de 30- 40 de lei.

O altă idee bună este să-i luați o cremă de mâini, pe care să o folosească la birou. Dacă este o colegă pe care o cunoașteți mai bine și știți ce arome preferă, în general, puteți chiar să cumpărați un set de creme. Acesta conține, de obicei, unt de corp, cremă de mâini și gel de duș. O să vă coste în jur de 50 de lei.

Cadouri de secret santa 50 lei- femei

Un cadou inspirat pentru o colegă poate fi și o eșarfă sau un fular, că tot a venit frigul. De asemenea, îi puteți cumpăra o pereche de mănuși și nu veți plăti mai mult de 40- 50 de lei. Puteți opta și pentru o ramă foto, pe care să o țină pe birou. Prețul unui astfel de obiect nu va depăși 30- 40 de lei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Postul Crăciunului 2021: Tradiții și obiceiuri pentru această perioadă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies