Care este secretul dezvăluit de mamaia Lenuța de pe TikTok pentru cele mai gustoase gogoși “Minciunele”. “Le-am făcut exact cum le făcea mama mea acasă.”

Care este secretul dezvăluit de mamaia Lenuța de pe TikTok pentru cele mai gustoase gogoși “Minciunele”. “Le-am făcut exact cum le făcea mama mea acasă.”
Care este secretul dezvăluit de mamaia Lenuța de pe TikTok pentru cele mai gustoase gogoși “Minciunele”. “Le-am făcut exact cum le făcea mama mea acasă.”

Bunicuța de pe TikTok a dezvăluit secretul „Minciunelelor”, realizate ca în copilăria ei.

Mamaia Lenuța, activă pe rețelele de socializare pentru rețetele sale, împărtășește de fiecare dată cele mai utile secrete în bucătărie pentru a ajunge ca și iubitori gastronomiei din mediul online să pregătească rețete exact ca în copilărie. Cu doar câteva ingrediente, aceasta reușește de fiecare dată să aducă mai aproape gustul din familie, atunci când mama ei îi pregătea anumite rețete.

Cum pregătește mamaia Lenuța gogoșile „Minciunele”

Citește și: Gogoși servite cu frișcă și fructe proaspete. Perfecte pentru reuniuni familiale, aducând bucurie și savoare!

Citește și: Rețeta de gogoși a doamnei Coco de pe Tik-Tok. Secretul pentru ca aluatul să iasă pufos. „Foarte aspectuoase, foarte gustoase.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

  • Jumătate pachet făină
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână
  • Sare
  • Coajă de lămâie
  • Jumătate pachet praf de copt
  • Esență rom
  • 2 linguri zahăr vanilat

De această dată, Mamaia Lenuța a dezvăluit, pas cu pas, cum pregătește “Minciunelele”, care sunt ingredientele necesare și cum le ornează la final.

Începe prin a pune jumătate de pachet de făină, 4 ouă, 3 linguri de smântână, sare, coajă de lămâie, jumătate de pachet de praf de copt, esența de rom și zahărul vanilat. Amestecă toate ingredientele, apoi frământă aluatul. Ia bucăți de aluat pe care le întinde pe masa presărată cu făină, apoi le taie în fâșii dreptunghiulare, le mai taie încă o dată pe mijloc, apoi le răsucește sub formă de romb.
Când gogoșile sunt gata, le prăjește, iar la final le ornează cu zahăr pudră. Această rețetă este exact ca în copilărie, așa cum le pregătea mama acesteia.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

  „Rețeta de gogoși „Minciunele.” Punem făină, 4 ouă. Făină am pus jumătate de pachet. 3 linguri de smântână, un pic de sare, un pic de coajă de lămâie, jumătate de pachet de praf de copt, puțină esență de rom, iar acum amestecăm. Este o rețetă simplă, puteți să o faceți și voi acasă. Punem și două linguri de zahăr vanilat. Minciunele sunt gata, iar acum le punem la prăjit.

Ce frumoase le-am făcut! Le-am făcut exact cum le făcea mama mea acasă.”, a spus mamaia Lenuța de pe Tik-Tok. Această rețetă este foarte ușor de pregătit, nu necesită multe ingrediente, iar în scurt timp puteți realiza desertul copilăriei chiar la voi acasă. 

@mamay_lenuta

Minciunile, rețetă simplă străveche! 🙏

♬ sunet original- Mamay Lenuța



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta de dulceață din coji de pepene și gogoși de post, pregătită de maica Ecaterina! „Facem ceva util, plăcut și gustos. E ceva inedit, nu toată lumea face.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies