Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, exact ca la restaurant? „Acest pas este foarte important, nu-l omiteți.”

Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, exact ca la restaurant? „Acest pas este foarte important, nu-l omiteți.”
Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, exact ca la restaurant? „Acest pas este foarte important, nu-l omiteți.”

Află din rândurile următoare care este rețeta lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, ca la restaurant.

Chef Joseph Hadad vine mereu în fața urmăritorilor săi din mediul online cu cele mai gustoase rețete, pregătite într-un mod de-a dreptul spectaculos, exact ca la restaurant. De data aceasta, cunoscutul bucătar a pregătit o rețetă delicioasă de doradă.

Rețeta lui chef Joseph Hadad de doradă cu legume

Citește și: Pizza fără gluten, făcută din aluat de cartofi! Rețeta explicată în detaliu de chef Joseph Hadad: „Presați cartofii cu mâinile și puneți-i pe rând în mijlocul formei!”

Care este secretul lui chef Joseph Hadad pentru o doradă perfectă, exact ca la restaurant
Chef Joseph Hadad [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”

Ingrediente:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

  • 2 buc doradă (500-600g fiecare);
  • 1/2 dovlecel;
  • 1/2 zuchinni;
  • 1/2 ardei galben;
  • 1/2 ardei kapia;
  • 1/2 vânătă;
  • 1 ceapă albă;
  • 2 linguri capere;
  • 5-6 căței usturoi;
  • 10-12 măsline kalamata (sau negre);
  • 1/2 lămâie feliată;
  • sucul de la 1/2 lămâie;
  • 4-5 fire de cimbru;
  • 2 fire de busuioc (frunzele);
  • linguriță și jumătate de turmeric;
  • 200 ml apă;
  • 2 linguri de pătrunjel tocat;
  • 7+ 1+ 1+ 2+ linguri ulei de măsline.

Mod de preparare:

Rețeta lui chef Joseph Hadad de doradă cu legume
Rețeta lui chef Joseph Hadad de doradă cu legume[Sursa foto: freepik]

Cheh Joseph Hadad a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

1. Taie peștele în mai multe bucăți. Spală-l bine și pune-l cu sare minim 20 min, ca sarea să intre în carnea de pește. Acest pas este foarte important, nu-l omiteți.

2.

În 7 linguri ulei de măsline călește puțin vânăta tăiată cuburi, pune cimbrul și usturoiul zdrobit cu încă 1 lingura de ulei și căliți până când vânătă este maro, apoi scoateți.

3. Puneți 1 lingură de ulei și căliți ceapa tocată mai mare până devine maro, puneți ardeii și căliți până devin maro auriu (aprox. 5 min.).

4. Adăugați dovleceii tăiați cuburi, măslinele tăiate pe jumătate, încă 2 linguri ulei de măsline, frunzele de busuioc, amestecați, puneți caperele, amestecați, asezonați cu sare și piper, amestecați, puneți turmericul, amestecați.

5. Puneți vânătă, usturoiul și cimbrul peste, asezonați cu sare dacă mai e nevoie. Turnați sucul de lămâie si apă, presărați cu pătrunjel și amestecați. Gătiți câteva minute (3-4 min.)

6. Puneți peștele într-un vas de yena, legumele și sosul peste, finalizați cu feliile de lămâie, acoperiți cu foaie de hârtie umedă și folie de aluminiu. Dați la cuptorul preîncălzit la 180-190C, aproape 45 de minute.

”, a scris chef Joseph Hadad pe Instagram.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este ingredientul secret al Gabrielei Cristea pentru o friptură la cuptor? „Toate vor da un gust extraordinar de bun!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies