Care este starea de sănătate a soțului Ilenei Sterp după accident și ce spune despre revenirea ei pe rețelele de socializare? “A necesitat o îngrijire mai specială”

Care este starea de sănătate a soțului Ilenei Sterp după accident și ce spune despre revenirea ei pe rețelele de socializare? “A necesitat o îngrijire mai specială”
Care este starea de sănătate a soțului Ilenei Sterp după accident și ce spune despre revenirea ei pe rețelele de socializare? “A necesitat o îngrijire mai specială”

Ileana Sterp a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, după accidentul suferit.

Ileana Sterp este mereu activă pe rețelele de socializare, iar în urmă cu câteva săptămâni și-a anunțat urmăritorii că a pornit într-o călătorie destul de interesantă pentru ea, și anume, o lună în care să nu consume deloc zahăr. După ce a filmat câteva episoade din cum arată zilele ei cu noua provocare, aceasta a dispărut din mediul online, iar ulterior a mărturisit că s-au întâmplat anumite lucruri care au devenit o prioritate pentru ea.

Soțul ei, Dani, a avut un accident cu ATV-ul, iar aceștia au stat mai mult prin spitale până când bărbatul avea să se recupereze.

Cum se simte soțul Ilenei Sterp după accidentul avut cu ATV-ul

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Tânăra nu a vrut de prima dată să discute despre ceea ce s-a întâmplat, însă ulterior, și-a anunțat urmăritorii cu privire la motivul pentru care nu mai este activă în mediul online.

De această dată, Ileana a făcut un videoclip din mașină în care a povestit cum se simte soțul ei și cât de repede s-a pus pe picioare, deși mai are încă dureri la coastele fracturate. A ținut să explice motivul pentru care nu a mai fost activă, iar înainte să se termine luna de provocare fără zahăr, aceasta a mărturisit că își dorește să mai filmeze câteva imagini din cum arată zilele ei cu această provocare pe care vrea să o ducă până la capăt. 
“Am revenit un pic să vă mai povestesc care mai este situația pe la noi, cum se mai simte Dani. Să știți că recuperarea decurge foarte bine, mi se pare că destul de repede s-a pus pe picioare, deja merge foarte bine. Are dureri, vă dați seama, la coaste zice că-l doare cel mai tare, cum și-a fracturat niște coaste, dar, slavă Domnului că a fost doar atât și el e mult mai bine.
Îmi pare rău că nu am apucat să postez episoadele mele din “o luna fără zahăr”. Dani, de când a căzut, a necesitat și el o îngrijire mai specială. Nu am mai avut doi copii, am avut trei. Și la Dani toată mâncarea blenduită, ca la un om bolnav. Dar slavă Domnului că e totul bine. Aproape a trecut totul. Sper din suflet ca zilele următoare să pot să revin la episoadele din luna fără zahăr pentru că în data de 13 luna aceasta se împlinește acea lună.
Mai vreau să fac câteva episoade înainte să se încheie luna. Suntem bine, slavă Domnului. Sunt zâmbitoare și fericită că a trecut totul cu bine.”,
a povestit Ileana Sterp pe rețelele de socializare.  

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Ileana Sterp
Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost activă în mediul online: “E o perioadă mai grea. Sperăm să treacă mai repede.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies