Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România! Ce spune Faimosul?

morosanu accidentat eliminat survivor romania
Cătălin Moroșanu a fost accidentat la Survivor România 2021

Deși au câștigat jocul de recompensă al săptămânii, Faimoșii nu s-au putut bucura de premiu căci au aflat vestea că Moroșanu părăsește Republica Dominicană.

Daniel Pavel a trebuit să anunțe un Consiliu de urgență în locul jocului de quizz. Concurenții se așteptau să piardă un membru important, dat fiind faptul că ultima oară când s-au întrunit astfel echipele a fost când Alexandra Stan și-a anunțat retragerea. Acum, Cătălin Moroșanu a părăsit jocul din Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România 2021

Cătălin Moroșanu este în continuare accidentat la picior, astfel că medicii i-au spus faptul că nu mai poate continua în competiția Survivor România 2021.

Luptătorul a fost singurul care și-a luat la revedere atât de la Faimoși cât și de la Războinici, atunci când a fost făcut tristul anunț.

Citeste si: Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

morosanu accidentat eliminat survivor romania
Cătălin Moroșanu a fost accidentat la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. 

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume.

Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi.
A fost o onoare să lucrez cu voi, Faimoși”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Mellina a plâns în hohote la Survivor România! "Simt că nu mai este locul meu aici!"

Deși Starlin și Cătălin Moroșanu s-au certat de-a lungul competiției, s-au despărțit ca prieteni.

„Războinici, a fost o onoare să lupt cu voi, băieți și fete.

M-am luptat cu niște bărbați adevărați. Starlin, îl faci mândru pe socrul tău pentru că m-ai învins. Ești un om extraordinar. Sper să te duci mai departe și să fii cât mai sus", i-a spus Moro lui Starlin.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

catalin morosanu survivor romania 2021 eliminat
după ce a adus puncte importante în echipa Faimoșilor, Cătălin Moroșanu a trebuit să părăsească competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

Starlin a fost extrem de emoționat la auzul vorbelor lui Cătălin Moroșanu, astfel că a trebuit să-i transmită un mesaj înainte de plecare.

„Eu sunt foarte emotiv și singura persoană față de care simțeam teamă pe traseu e domnul Cătălin Moroșanu. Pentru mine a fost mai mult decât o onoare când mi-a spus că același sentiment l-a avut față de mine. Vorbim de un campion, un idol pentru România.

Eu sunt un copil adoptat de România. Am fost împreună cu el pe traseu atâta timp, pentru mine e o onoare excelentă. Mă bucur că te-am cunoscut", a declarat Starlin.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alexandra Stan de la Survivor România, viitoare mămică: "Da, îmi doresc"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies