Mellina de la Survivor România 2021, mesaj emoționant pentru tatăl lui Sindy: "Mereu vorbește despre..."

mellina survivor romania declaratii
Mellina a fost eliminată de la Survivor România 2021 și nu regretă acest lucru

Mellina a fost eliminată de la Survivor România, însă nu regretă acest lucru. Fosta Războinică a avut de transmis un mesaj către tatăl lui Sindy.

După eliminarea de la Survivor România 2021, Mellina a avut de transmis câteva mesaje care speră să ajungă la inimile foștilor colegi din Republica Dominicană. Fosta Războinică a ținut să menționeze că Sindy se gândește întotdeaună la tatăl ei și de aceea reușește să fie puternică pe traseu.

Mellina de la Survivor România, mesaj emoționant pentru tatăl lui Sindy

Mellina fost una dintre cele mai importante jucătoare din echipa Războinicilor, însă din păcate a trebuit să părăsească competiția Survivor România 2021

Acum, frumoasa brunetă vorbește despre experiența trăită, dar și despre colegii care i-au fost alături de-a lungul timpului. Mellina a avut un mesaj de transmis către tatăl lui Sindy: „Vreau să îi transmit tatălui lui Sindy că se gândește ce sfaturi i-ar da oare în competiție. Mereu vorbește despre el."

Citeste si: O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

mellina declaratii
Mellina a fost una dintre cele mai puternice concurente din echipa Războinicilor[Sursa foto: Instagram Mellina]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mellina nu regretă că a fost eliminată din competiția Survivor, însă i-ar fi plăcut să mai fie alături de prietenii ei din echipa Războinicilor.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin vorbește despre apropierile iubitei sale cu Jador și Moroșanu! „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi!”

„Încep să diger tot ce se întâmplă. Încerc să-mi dau seama ce se întâmplă.  Clar a fost un lucru bun că am plecat. Am dat totul până la ultimul atom din mine. Am tot simțit că pierd oameni, plus că de trei luni să nu vorbești cu familia și cu prietenii, să-ți fie foame, să te frustrezi din cauza foamei”, a spus Mellina.

sindy survivor romania 2021
Mellina a dorit să transmită un mesaj pentru tatăl lui Sindy[Sursa foto: Instagram Sindy]

Mellina este conștientă că a avut și noroc pe parcursul traseelor din Republica Dominicană și este fericită că a ajuns până în acest punct.

“După primul traseu pe care l-am făcut aici, la <Survivor România>, fiecare zi în plus  a fost ca un bonus pentru mine. Faptul că am ajuns până aici vreau să fie dovada faptului că orice om poate să facă orice în viața asta.

Eu sunt un om extrem de emotiv, sunt o simplă cântăreața compozitoare… <Survivor> înseamnă ceva diferit pentru fiecare, eu va mulțumesc din inimă pentru această experiență… Furnicuța out ”, spune Mellina.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Raluca Dumitru de la Survivor România simte presiunea jocului: "Noi să o să fim clar primele pe listă, nominalizate!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies