Câți bani se poate face din TikTok? Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună: "Am avut luni în care am făcut peste 10.000 de euro!”

Câți bani se poate face din TikTok? Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună:
Câți bani se poate face din TikTok? Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună: "Am avut luni în care am făcut peste 10.000 de euro!”

Vedetele de pe platforma TikTok au mărturisit câți bani au făcut într-o singură lună, iar sumele sunt destul de mari.

Valerie Lungu și Azaleea Necula au vorbit într-un interviu pentru WOWbiz.ro despre una dintre cele mai mari curiozități ale oamenilor, anume câți bani se pot face din social media. Vedetele sunt urmărite de zeci de persoane, iar în acest sens, multe contracte își fac apariția. Acestea primesc sume uriașe, însă susțin că respectivele câștiguri nu sunt constante. Sumele diferă în funcție de lună, dar ele fac ceea ce le place și au posibilitatea să fie cât mai creative și să pună mai multă pasiune.

Vorbele circulă rapid, iar despre câți bani se câștiga din social media s-a vorbit des în spațiul public. Sumele nu au fost niciodată clare, iar multe vedete nu au avut curajul să recunoască cu cât le crește venitul. Valerie Lungu și Azaleea Necula au fost prezente la un eveniment de tip monden, iar acolo au vorbit deschis despre acest subiect.

Citeste si: ,,Am început să nu mai am așteptări.” Sensy și iubitul ei au făcut pasul cel mare. Ce a declarat influencerița despre evenimentul important din viața ei

Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Valerie Lungu a leșinat în plină stradă! Ce a pățit vedeta în vacanța din Italia

Azaleea Necula a reușit să facă din TikTok peste 10.000 de euro

Azaleea Necula are în acest moment un succes imens pe TikTok. Tânăra a declarat jurnaliștilor că reușește să se întrețină ușor din banii din social media, însă mai menționează că nu sunt singura sursă de venit.

Actrița a recunoscut că sumele diferă, dar cel mai mult a reușit să câștige în vara acestui an, când a făcut 10.000 de euro.

Citeste si: Valerie Lungu pare să fie din nou singură. Ce declarații a făcut influencerița despre relația ei

Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Valerie Lungu de la Bravo, ai stil, disperată din cauza războiului: „Tu nu te uiți la televizor?”

"Eu asta fac ca job de bază. Sunt foarte mulțumită! Nu știu la ce ne raportăm, dar eu pot să mă întrețin și sunt foarte fericită cu chestia asta. E o diferență pentru că nu mă întrețin doar din social – media, e o combinație între social – media, film și teatru, dar mi se pare o meserie actuală foarte foarte bună. În ceea ce privește veniturile, depinde foarte mult de lună. De exemplu, dacă vorbim de TikTok, am avut luni în care am făcut peste 10.000 de euro, dar nu este ceva constant, depinde foarte mult și sunt mai multe domenii", a mărturisit Azaleea Necula.

Valerie Lungu, despre succesul din mediul online

Valerie Lungu se numără printre vedetele care au cunoscut faima în mediul online. Tânăra a dezvăluit că reușește să își găsească inspirația în tot felul de lucruri, iar de cele mai multe face tot ce poate pentru a găsi cel mai bun tip de conținut pentru ea.
"În decurs de trei ani am realizat foarte multe lucruri.

Nu am o rețea preferată, îmi plac toate, doar că am realizat ce este mult mai important pentru mine.(...) Mă inspiră ceea ce văd și fac tot posibilul să fiu mereu în trend pentru că trendul ne ghidează cel mai mult în social – media și încerc să fac ca toate lucrurile să fie la fel, naturale și diferite", a mărturisit Valerie Lungu, în cadrul aceluiași interviu.

Citeste si: Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri. “Din momentul acela, s-a declanșat o confirmare.”

Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Selly. „Sunt un băiat autodidact, care face divertisment de toate genurile”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Câți bani câștigă Valerie Lungu din online

Valerie Lungu este celebră pe platforma TikTok și Instagram, având numeroase colaborări. Dacă în trecut a menționat că reușește să câștige și 5.000 de euro într-o lună, acum spune că lucrurile au evoluat destul de tare, și nici nu mai ține socoteală veniturilor.

Citeste si: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

Azaleea Necula și Valerie Lungu au recunoscut care au fost cele mai mari sume făcute într-o lună[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Am o mare problemă.” Larisa Udilă, anunț pe rețelele de socializare

"Social media e singura mea sursă de venit. Eu zic că ajunge pentru că dacă mulți oameni cred că ceea ce facem e atât de ușor, ia încercați să vedeți că nu e ușor deloc. Ne culcăm uneori la 01.00 noaptea și ne sculăm la 07.00. Se muncește mult, dar munca mea se vede și rezultatele pe care le ofer îmi aduc colaborări(...) Acum nici eu nu știu cât câștig. Eu pur si simplu fac facturi și nu mai țin cont. Nu ai cum să ții cont. Important este că creștem și colaborările cresc și mai multe branduri vin la mine și cumva asta mă bucură foarte mult", a mai mărturisit Valerie Lungu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

,,Am început să nu mai am așteptări.” Sensy și iubitul ei au făcut pasul cel mare. Ce a declarat influencerița despre evenimentul important din viața ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies