Ce a pățit Daniela Iliescu de când Culiță Sterp se află la Survivor România?! ”Să fii mândră"

daniela iliescu culita sterp
Daniela Iliescu va deveni mămică peste o lună și abia așteaptă să-și cunoască băiețelul

Daniela Iliescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România?

Daniela Iliescu urmează să devină mămică peste o lună, ceea ce o face și mai emoționată decât era. Cu toate că iubitul ei, Culiță Sterp, se află încă la Survivor România, frumoasa mămică rezistă eroic.

Ce a pățit Daniela Iliescu de când Culiță Sterp se află la Survivor România?!

Daniela Iliescu mai are puțin și naște, însă se simte mai puternică decât oricând, mai ales că a reușit să vorbească cu tatăl copilului prin mesaje.

Aceștia și-au spus cât de mult se iubesc și cât de mult așteaptă să fie din nou împreună, ca o familie mare și fericită.

Nici Culiță Sterp nu se simte tocmai în apele lui la Survivor România, mai ales că a stat atât de departe de viitoarea mămică a băiețelului său.

Citeste si: Culiță Sterp a vorbit cu Daniela Iliescu la Survivor România 2021! Artistul a aflat că sora lui a născut

daniela iliescu insarcinata
Daniela Iliescu îl așteaptă acasă pe Culiță Sterp de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Momentul în care Daniela Iliescu va aduce pe lume micuțul așteptat de toată lumea, se apropie cu pași rapizi. Recent, frumoasa iubită a lui Culiță Sterp a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care anunță că mai este foarte puțin până își va strânge bebelușul în brațe.

Citeste si: Ce spune Sindy despre colegele de la Survivor România?! "Nu am fost foarte vocală"

”Să fii mândră de cum te-ai descurcat în ultimele luni. Luptele silențioase pe care le-ai dus, momentele în care a trebuit să ai o atitudine umilă, să-ți ștergi propriile lacrimi și să te mângâi singură pe spate. Sărbătorește-ți puterea”, a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu pe rețelele de socializare.

daniela iliescu mesaj culita sterp
Daniela Iliescu se simte mai puternică de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Culiță Sterp s-a bucurat mai mult ca oricând atunci când a reușit să vorbească prin mesaje cu iubita lui, dat fiind faptul că aceasta va fi cea care îi va aduce pe lume bebelușul.

„Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a

spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a mărturisit Culiță Sterp de la Survivor România.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ilinca Vandici, despre depresiile din viața ei: „Au fost momente grele"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies