Ce produs a folosit Gabriela Cristea pentru wet look. Secretul celei mai interesante coafuri!

Ce produs a folosit Gabriela Cristea pentru wet look. Secretul celei mai interesante coafuri!
Ce produs a folosit Gabriela Cristea pentru wet look. Secretul celei mai interesante coafuri!

Află din rândurile următoare care este produsul folosit de Gabriela Cristea pentru wet look.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, oferindu-le diferite sfaturi sau chiar trucuri. Deși adesea soția lui Tavi Clonda împărtășește diferite rețete, de data aceasta, bruneta a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online un truc de beauty.

Gabriela Cristea și-a făcut un wet look înainte de a intra în emisiune și a folosit pentru acesta un produs neașteptat.

Acest produs este miracol pentru atunci când vrei să faci wet look .”, a precizat vedeta. 

Ce produs a folosit Gabriela Cristea pentru wet look

Citește și: „Șmecheria este următoarea: dacă pui doar unt la topit, untul o să se ardă!” Rețeta de paste cu creveți și sos roșu a Gabrielei Cristea!

Ce produs a folosit Gabriela Cristea pentru wet look. Secretul celei mai interesante coafuri
Ce produs a folosit Gabriela Cristea pentru wet look. Secretul celei mai interesante coafuri[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Eu nici n-am din astea, dar lasă să aibă ea. Dacă e femeia fericită!” Gabriela Cristea aniversează astăzi 49 de ani! Tavi Clonda, surpriză emoționantă pentru soția sa!

Conform sfaturilor oferite de Gabriela Cristea, cel mai bun wet look putem să îl obținem cu ajutorul unui produs mai nonconformist: lubrifiant.

Avem lubrifiant. Într-adevăr, am întrebat o grămadă de stiliste și toată lumea care se ocupă de domeniul ăsta de beauty și toată lumea mi-a spus că cel mai bun wet look iese cu lubrifiant. Așa că, nu aveți decât să vă duceți în supermarket sau în farmacie .”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Cum să obții cel mai bun wet look

Cum să obții cel mai bun wet look
Cum să obții cel mai bun wet look[Sursa foto: freepik]

Pentru a obține cel mai bun weet look, trebuie doar să speli bine părul, iar apoi să îl usuci. După ce l-ai uscat, cu ajutorul unei perii de păr, piaptănă-l pe spate. Apoi, folosește o cantitate semnificativă de lubrifiant, pe care să o aplici mai întâi în creștetul capului, iar apoi ușor pe lungime.

După ce ai aplicat lubrifiantul, folosește câteva agrafe pe care să le prinzi în lateral, astfel încât să te asiguri că părul tău este foarte bine fixat.

Punem și niște agrafe, ca să nu ne iasă, eu am păr mult și mare, iar apoi lookul meu este complet, eu pot să mă duc la emisiune. Deci, wet look cu lubrifiant. Știu că este pentru altceva, nu vreți să știți ce discuții am avut noi în particular, când am scos lubrifiantul, dar asta e cu totul și cu totul altă discuție .”, a mai spus Gabriela Cristea, pe contul său personal de Facebook.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Cine să le spele? Și acum vă plângeți, când voi aveți toate condițiile, dar mai tăceți! Nu aprinde țigarea, nu lua cafeaua!” Mama Geta a mărturisit cât de greu i-a fost cu patru copii mici

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies