Află din rândurile următoare care este cea mai bună salată de sfeclă, după rețeta Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Astfel, vedeta împărtășește cu aceștia imagini din viața de zi cu zi, filmulețe cu familia sa, dar și cu rețetele sale. Soția lui Tavi Clonda este o gospodină desăvârșită, gătind adesea pentru familia sa sau pentru prieteni. Tocmai de aceea, vedeta împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online diferite sfaturi și trucuri din bucătărie.
De data aceasta, Gabriela Cristea a dezvăluit care este cea mai bună rețetă de sfeclă, ideală pentru cei mari, dar și pentru cei mici.
„ Probabil că nu știți decât salata aceea clasică, cu hrean, care mie personal nu îmi place. Mi se pare că, dacă sfecla este dulce, trebuie să îi păstrăm spiritul și să facem o salată dulce din ea .”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.
Salată de sfeclă
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
Conform informațiilor oferite de Gabriela Cristea în mediul online, pentru prepararea salatei de sfeclă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- sfeclă
- ulei de măsline
- sirop de rodie sau de arțat
- oțet balsamic
- sare
„ Eu, în general, cumpăr sfeclă din asta preparată, gata fiartă, prefiartă. Sau, cum este și perioada aceasta, cumpărăm sfeclă și o coacem, pentru că gustul este inconfundabil.. Nu vă cumpărați doar o sfeclă pentru că nu o să vă ajungă. Eu cumpăr două pachete, deci aproximativ 4 sfecle mai măricele .”, a precizat Gabriela Cristea.
Mod de preparare
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Trebuie să fiți foarte atenți la sfeclă pentru că sfecla pătează. Dăm sfecla pe răzătoarea mare și procedăm la fel cu toate bucățile. După ce am pus toate ingredientele, trebuie doar să amestecăm foarte bine pentru ca toate gusturile să se întrepătrundă, iar salata noastră este gata. Vreau să vă spun că fetele mele o devorează.