Ce se va întâmpla dacă te vei spăla cu lămâie și zahăr pe față. Foarte multe femei folosesc acest truc

Masca de fata
Masca de fata cu lamaie

Foarte multe femei caută modalități care să le ajute să scape de impuritățile de pe față. Fie că apelează la ajutorul tratamentelor organice sau la un ser pentru ten, acestea nu își vor face întotdeauna efectul și vor fi și costisitoare.

Există o soluție naturală și foarte ieftină: lămâia și zahărul. Iată care este trucul la care trebuie să apelezi pentru un ten perfect!
Depinzând de tratamentul de care o persoană are nevoie, aceasta poate scoate din buzunare sume foarte mari. Pe piață există foarte multe seruri pentru ten, creme, tratamente, dar și ședințe de câteva sute de lei la dermatolog, care îți oferă siguranța că vei avea un ten curat, dar nu întotdeauna se va întâmpla așa.

Citeste si: Rețeta celor mai buni castraveți murați. Trucul gospodinelor pricepute

Truc pentru ten cu lămâie și zahăr
Truc pentru ten cu lămâie și zahăr[Sursa foto: PixaBay]

Ce se întâmplă dacă te speli cu lămâie și zahăr pe față de 3 ori pe săptămână

Pentru a nu-ți cheltui toți banii pe tratamente și vizite la dermatolog, există o soluție naturală care te-ar putea ajuta să ai un ten fără imperfecțiuni.

Lămâia și zahărul sunt două produse ieftine care te pot ajuta să ai tenul foarte curat.

Lămâia este un antiseptic natural cu ajutorul căruia vei îndepărta impuritățile de pe față. Pe lângă asta, lămâia te va ajuta să reduci sebumul și te ajută să scapi de coșurile de pe față.De asemenea, zahărul este și el un ingredient special pentru ten. Acesta acționează sub forma unui exfoliant și deschide porii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Ce soluție prepari din lămâie cu zahăr

Pentru a beneficia de acest tratament natural, trebuie să ai o lămâie și zahăr. Citricul îl vei tăia în două, apoi pe cele două jumătăți trebuie să presari zahăr. Apoi, aplică-le pe ten, înainte de somn, pentru a putea să îndepărtezi celulele moarte.

Poți face acest lucru de două sau trei ori pe săptămână și va fi un adevărat ajutor, iar rezultatele se vor observa foarte rapid. 

Cu siguranță dacă vei începe acest tratament natural, iar rezultatele te vor bucura, va fi foarte benefic pentru tine și îl vei folosi din ce în ce mai des.

Citeste si: Ce truc folosesc gospodinele pentru chiftele. Care este ingredientul secret?

Citeste si: Cum poți să gătești cei mai buni cartofi prăjiți. Trucul gospodinelor pricepute

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ingredientul secret care se pune în sarmale. Ce trebuie să pui pe fundul cratiței

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies