Ce stil de viață are Ilinca Vandici. „Știu exact câte ore nu mănânc”

ilinca vandici
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici este una din cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta nu doar că apare pe micile ecrane, ci și-a construit o comunitate mare și pe rețelele de socializare.

În cadrul emisiunii „Sport, Dietă și o Vedetă, cu Florentina Opriș, frumoasa brunetă a povestit cum reușește să se mențină atât de bine și la ce trucuri apelează.

Ilinca Vandici, sfaturi și trucuri

ilinca vandici dieta
Ce mănâncă Ilinca Vandici[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ilinca Vandici, despre momentele grele din viața ei: „Dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul”

La 36 de ani, Ilinca are un trup de invidiat, pe care nu ezită să și-l arate în mediul online. Pentru a avea astfel de rezultate, vedeta se ghidează după câteva reguli, de la care foarte rar se abate.

„Trei zile pe săptămână țin post intermitent. Postul intermitent presupune ca într-un interval de 8 ore să-ți stabilești 2 mese, iar în altul de 16 ore să nu mănânci.

În timpul celor 16 ore poți bea lichide, cafea simplă, ceai, apă. Se poate sări fie peste micul dejun, fie peste cină.”, a declarat Ilinca.

De asemenea, Ilinca a explicat ce face ea, pentru a combate poftele culinare. Prezentatoarea TV a declarat că încearcă să înlocuiască alimentele nesănătoase, cu fructe sau legume.

„Seara, dacă mănânci cina pe la 18-19 și ți se face foame pe la 21, decât să mănânci prostii, eu mănânc castraveți și morcovi mici.

Îi curăț pur și simplu și îi mănânc goi.”, a povestit vedeta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum se menține Ilinca Vandici

cum se mentine ilinca vandici
Cum se menține Ilinca Vandici[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Secretele Elenei Merișoreanu. „Puteam să spun adio carierei muzicale”

Ilinca a mărturisit că nu consumă cafea pe stomacul gol, ci abia după ce a mâncat micul dejun.

Chiar dacă ține la siluetă, vedeta a declarat că alături de cafeaua neagră, consumă și o tabletă de ciocolată. De asemenea, vedeta a povestit că momentele în care se desfășoară filmările de la „Bravo, ai stil!”, o ajută să fie mai disciplinată.

„În egală măsură, e cea care mă ajută să fiu organizată și din punct de vedere culinar. În momentul în care am ajuns la studio, stau acolo toată ziua, știu exact ce mănânc în ziua respectivă, știu exact câte ore nu mănânc, dacă vorbim de post intermitent și mă disciplinează.”

, a povestit prezentatoarea TV.

Cât sport face Ilinca Vandici

cum a slabit ilinca vandici
Cum reușește Ilinca să se mențină[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce înseamnă dieta fără sport. „Lucrurile se fac pe rând”

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vedeta nu doar că este atentă la stilul alimentar pe care îl are, ci și la cât de activă este. În prezent, Ilinca împărtășește cu urmăritorii ei, momentele în care se află în sala de sport. Cu toate că face sport destul de des, prezentatoarea TV a mărturisit că nu mai dispune de atât de mult timp liber, ca înainte de a își construiască o familie.

„Am avut o perioadă, înainte de a îl cunoaște pe Andrei și de a avea copilul, de a rămâne însărcinată, când mergeam de șapte ori pe săptămână la sală.

Poate că nu postam atât de mult, dar acum mi se pare interesant”, a mărturisit Ilinca.

 Ce mănâncă Ilinca Vandici

ilinca vandici trucuri
Cum se menține Ilinca Vandici[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Află ce alimente trebuie neapărat să eviți pentru a avea un abdomen plat. „Numai o linguriță de maioneză are peste 100 de calorii.”

Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” încearcă să se țină cât mai strict de regulile pe care și le-a impus, pentru a avea un trup de invidiat. Pentru acest lucru, Ilinca mănâncă o cantitate mare de legume, dar este atentă și la orele la care ia masa.

„Dacă mănânc la prânz o salată sau o salată cu ceva carne lângă, simt nevoia de dulce după. Puteți mânca o bucată de carne de ce fel vreți voi la prânz, iar ca garnitură salată, ori legume la grătar, ori spanac soté, ori sparanghel, ori broccoli, ori orez, simplu sau cu legume. Dacă vreți să mâncați dulce, ar trebui să o faceți la prânz. Nu e musai, dacă vreți. Eu nu am gustări. La cină e musai să mănânc salată. Pun în ea brânzică, sau ton, sau somon, sau pui, dar foarte puțin. Salată cu multe legume și lămâie, ca să poată fi digerată ușor.”, a declarat vedeta.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Mădălina Creţan, soția lui Nosfe. “Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies