Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu cu ocazia zilei sale onomastice? „Este prima oară când îmbrac această rochie și am pus niște accesorii mici, aurii!”

Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu cu ocazia zilei sale onomastice? „Este prima oară când îmbrac această rochie și am pus niște accesorii mici, aurii!”
Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu cu ocazia zilei sale onomastice? „Este prima oară când îmbrac această rochie și am pus niște accesorii mici, aurii!”

Cristina Șișcanu și-a prezentat ținuta în mediul online.

În ziua de 24 iulie, conform calendarului ortodox, a fost pomenirea Sfintei Mucenițe Hristina (Cristina). Astfel, Cristina Șișcanu și-a serbat ziua onomastică în oraș, alături de familie. La eveniment au participat copiii, soțul său, dar și mama sa și mama lui Mădălin Ionescu. Cu ocazia acestui eveniment important, prezentatoarea TV și-a pregătit o ținută specială, pe care le-a prezentat-o urmăritorilor săi din mediul online.

Cristina Șișcanu și-a prezentat ținuta în mediul online

Citește și: Cristina Șișcanu vorbește despre cum și-a educat copiii: „Am crescut cumva 3 copii total diferiți. Copiii, în primii 7 ani de viață, absorb absolut tot ce se poate de la părinți.”

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Vedeta a optat pentru o rochie lejeră, roșie, cu bretele subțiri și decolteu generos, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale aurii cu diferite șireturi și o geantă albă a cărei curea era tot aurie. Pentru a completa ținuta, Cristina Șișcanu a folosit bijuterii mici și aurii.   

Am plecat spre restaurant. Mă duc repede înainte să rezerv masă și vin și mamele și copiii.

Voiam să vă arăt ținuta mea din această seară. Sandale aurii, comode, stil roman. Rochia aceasta roșie și această geantă. Este prima oară când îmbrac această rochie și am pus niște accesorii mici, aurii. M-am gândit mult timp dacă să îmi iau rochia asta sau nu, m-am întors după ea. E mult material, e destul de grea, dar mie îmi place oricum. Am nu știu câte rochii roșii. Mie îmi place foarte mult culoarea roșie .”, a spus soția lui Mădălin Ionescu pe Facebook.

Cristina Șișcanu, bătăi de cap cu sandalele

Ce ținută a purtat Cristina Șișcanu cu ocazia zilei sale onomastice?
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă rochia și sandalele veneau foarte frumos împreună, iar încălțările completau perfect ținuta, Cristina Șișcanu a avut anumite bătăi de cap cu sandalele. Mai exact, vedeta s-a ales cu o serie de răni la picioare din cauza încălțămintea incomode, pe care, spune ea, o are deja de doi ani.

Sandalele astea sunt frumoase, dar nu sunt comode. Mi-au făcut răni. Deși deja le port de vreo doi ani, tot se întâmplă să îmi facă răni .”, a mai spus vedeta pe Facebook.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gabi Bădălău vorbește deschis despre sumele de bani pe care le cheltuie cu Bianca Drăgușanu! „Sunt un bărbat generos cu femeia cu care sunt în momentul acesta! Sunt atent cu nevoile ei.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies