Ce trebuie să știm dacă vrem să petrecem câteva zile în Paris

ce trebuie sa stim daca vrem sa petrecem cateva zile la paris
Ce trebuie să știm dacă vrem să petrecem câteva zile la Paris

City break-urile sunt o variantă excelentă pentru o vacanță, dar și pentru a explora lumea. Cu toate accestea, o astfel de vacanță durează doar câteva zile, așa că timpul trebuie gestionat într-un mod foarte eficient.

Paris, orașul iubirii și al culturii, este unul dintre cele mai apreciate orașe din lume și varianta perfectă pentru o scurtă escapadă.

În cadrul unei emisuni, Emma Marinescu, bloger de vacanțe, a oferit câteva sfaturi pentru cei care vor să se plimbe câteva zile la Paris.

Care sunt cele mai importante obiective turistice în Paris

unde sa te cazezi in paris
Unde să te cazezi în Paris[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum gestionăm vacanțele copiilor cu părinți divorțați. „Depinde în ce stadiu au rămas partenerii”

Capitala Franței are de oferit o mulțime de experiențe, pentru toate preferințele. Totuși, există câteva atracții care nu trebuie să fie ratate, indiferent de câte zile ave, la dispoziție. Toate aceste locații au de oferit o istorie, dar și o priveliște minunată. Mai mult, bloggerul a specificat că Moulin Rouge este o experiență unică, showul meritând să fie vizionat, măcar o dată în viață. Grădinile Trocadero și Versailles sunt alte locații perfecte pentru plimbări.

DisneyLand Paris este o locație care nu este destinată doar copiilor, fiindcă și adulții sunt la fel de fascinați. Unii turiști călătoresc la Paris în special pentru acest tărâm magic al poveștilor.

city break paris ce poti vizita
Ce să vizitezi într-un city break la Paris[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum te pregatesti pentru o calatorie cu propria masina?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu trebuie să ratăm obiectivele cele mai cunoscute, pentru că acestea dau farmecul în Paris, de la Turnul Eiffel, Champs-Élysées, Notre Dames, plimbarea pe Sena, poți să mergi și la Sacré-Coeur, deoarece și de acolo poți să vezi foarte frumos orașul. Ai o grămadă de obiective de văzut și mai ales dacă ești iubitor de artă.”, a declarat specialistul.

În Paris, aproape fiecare colt este un loc superb, cu o priveliște de vis.

Chiar dacă poate fi mai costisitor, o cafea și un croissant la un restaurant cu priveliște la Tour Eiffel, vor merita toți banii.

Cum să alegi biletele de avion

sfaturi city break paris
Sfaturi pentru un city break la Paris[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum să organizezi o vacanță cu cei mici în străinătate. „Nu plec de acasă fără antitermice”

Unul dintre cele mai importante aspecte într-o vacanță, este reprezentat de biletele de avion.

Sfatul Emmei este să fim foarte atenți la oferte, dar și să fim flexibili, în ceea ce privește data plecării.

„Poți să vânezi ofertele biletelor de avion și la Paris sunt o grămadă de oferte, pentru că este un oraș atât de căutat și piața ofertelor de zbor este foarte largă. Să nu te ghidezi foarte tare după o perioadă fixă și să profiți de city break-urile care apar la ofertă, într-un anumit moment.”,

a povestit bloggerul.

Cum ne alegem cazarea în Paris

ce vizitam in paris
Care sunt cele mai importante atracții turistice în Paris

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cele mai bune recomandari de calatorie. Carmen Negoita: „Am făcut tot felul de chestii”

Locația hotelului este extrem de important, atunci când avem doar câteva zile la dispoziție. Așadar, este esențial ca locul în care ne cazăm să fie aproape de atracțiile tursitice, pentru a avea cât mai mult timp pentru vizitat. Totuși, astfel de hoteluri sunt mai scumpe, însă există și soluții mai ieftine.

„Căutăm să avem aproape, în primul rând, un mijloc de transport. La Paris am fost și cu mașina, dar nu recomand, am avut o experiență destul de urâțică. Să știi în ce zonă ai punctele tale de interes, unde vrei să ajungi, ca să nu te cazezi în altă parte a orașului, chiar dacă ai metrou aproape, dar vei pierde timp schimbând trenuri și atunci nu are rost. Să faciliteze și aeroportul, pentru că e important să nu pierzi timp. Când ai puține zile la dispoziție, trebuie să profiți la maxim.” ,  a precizat bloggerul.

Capitala Franței merită descoperită zile întregi. Însă, pentru cei care au la dispoziție doar câteva zile, organizarea este esnețială, pentru a vedea cât mai multe atracții turistice. De asemenea, este util de știut faptul că există anumite tichete, ce vă pot ajuta să economisiți atât bani, cât și timp.

„Există tichete care combină intrări la diverse muzee sau atracții, în funcție de preferințe și buget. În acest mod, poți beneficia de reduceri, dar și de mai puțin timp petrecut la coadă.”

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

7 locuri la munte în care poți merge cu iubitul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies