Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Cred în dragoste la prima vedere”

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2

Sezonul al doilea al emisiunii Casa Iubirii este acum pe micile ecrane, iar fanii se pot bucura de cei 14 noi cocnurenți, care vor crea povești. Aceștia sunt în căutarea unor sentimente unice și își doresc ca la finalul competiției să plece acasă cu jumătatea lor.

Printre noii concurenți se numără și Bianca Iacob, care a intrat în emisiune cu o energie foarte bună și este pregătită să își întâlnească sufletul pereche. Iată cum vede tânăra bărbatul perfect pentru ea și ce dorințe are!

Citește și: Cine este Alexandru Ioan Lucan de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt atras de experiențe noi”

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt fecioară, dar nu ca zodie!”

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2

Bianca Iacob a intrat în emisiune cu o energie uimitoare și cu un zâmbet până la urechi. Ea are o speranță foarte mare că va reuși să creeze o frumoasă poveste de dragoste și să reușească să evolueze pe parcursul emisiunii.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, este din Iași și studiază anul 2 la Coregrafie.

În cadrul concursului i se va spune Bia, iar pe lângă dragostea pe care o are pentru dans, este foarte pasionată de machiaj și a povestit că știe foarte multe informații despre acest domeniu.

Bianca a acceptat provocarea Casa Iubirii deoarece are o dorință foarte mare de a simți fluturi în stomac, mai ales că ea crede cu tărie că există dragoste la prima vedere.

Din păcate, tânăra a povestit că a iubit doar o singură dată în viață și a fost înșelată, dar acest lucru a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, timp în care a reușit să se vindece și să dea o nouă șansă iubirii.

„Am iubit doar o dată și am fost rănită foarte rău. Am fost înșelată acum doi ani și jumătate.

De atunci nu am mai avut încredere în iubire ușor, dar dacă găsesc persoana potrivită, acum pot avea. Viitorul meu partener nu trebuie să știe neapărat să danseze, pot să îl învăț eu. Dacă este genul ăla enervant care mă calcă pe picioare, o să îl iert, dar doar dacă merită”, a spus Bianca, în cadrul emisiunii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Concurenta  a mai menționat că își dorește ca viitorul ei partener să fie ambițios și să o facă să simtă fluturi în stomac. Tânăra vrea să fie înțeleasă și un aspect foarte important, să nu fie mințită.

Vreau să fie ambițios, dar să mă facă și să simt fluturi în stomac, cum îmi place mie, să mă înțeleagă și să nu mintă.

Îmi doresc să îmi înțeleagă și relația pe care o am cu partenerul meu de dans, deoarece îl am de foarte mulți ani. Legat de fizic nu am nicio preferința, poate doar să fie puțin mai înalt.”, a mai menționat Bianca.

În prima ediție, cei de acasă au mai aflat despre Bia că este spontană, nerăbdătoare să lege prietenii noi și că îi place să evolueze în mod constant, ceea ce cu siguranță se va întâmpla și pe parcursul concursului la care a hotărât să participe pentru a-și întâlni sufletul pereche.

Tânăra vrea să învețe lucruri noi și nu este speriată de provocările la care va lua parte de-a lungul timpului, în emisiune, mai ales că după spusele ei, se va adapta ușor interacțiunii cu concurenții din casă.

Aceasta nu are pretenții prea mari, atunci când vine vorba despre partenerul său în viața, Bianca își dorește să fie puțin mai înalt decât ea și poate și mai în vârstă, dar cu cel mult trei ani.

„Partener de dans, mi-am găsit, mai rămâne să îmi găsesc perechea în viață. Iubitul meu, mi-ar plăcea să fie mai înalt, poate și mai în vârstă, dar cu cel mult trei ani. Nu am nici pretenția să aibă pătrățele pe abdomen, dar mi-aș dori să mă facă să simt fluturi în stomac”, a spus concurenta.

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh.” Dinu Maxer, despre operațiile estetice pe care le are

Cine a câștigat primul sezon al emisiunii Casa Iubirii

Sezonul 2 a început pe data 16 decembrie 2023, la doar o zi după  marea finală a primului sezon. Fanii show-ului au urmărit cu sufletul la gură întreaga ediție de gală, așteptând să afle cine va pleca acasă cu premiul cel mare.

Primul sezon Casa Iubirii  a fost câștigat de Larisa și Sorin, în urma voturilor telespectatorilor. După 7 luni de stat în competiție, cei doi au părăsit victorioși competiția și au plecat acasă cu 75.000 de lei în plus în cont, fiecare.

Sezonul 1 a intrat în inimile multor telespectatori, care s-au atașat foarte mult de concurenții pe care îi susțineau. Cei de acasă au trăit emoții intense, atât de bucurie, cât și de tristețe, deoarece empatizau foarte mult cu cei din casă.

Citește și: „Îmi imaginez de la cine.” Alin, fostul concurent din Casa Iubirii, o nouă relație? Ce declarat bărbatul

Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2
Cine este Bianca Iacob de la Casa Iubirii, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Mantea, apariție de senzație în costum de baie! Prezentatoarea TV și fiul ei sărbătoresc Revelionul într-un loc exotic



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Nona Rusu de la Casa Iubirii, sezonul 2: „Am rămas cu inima rănită după divorț ”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies