Cine este Emily Burghelea. „Nu a fost totul mereu roz între noi.”

Emily Burghelea
Emily Burghelea

Vezi, din rândurile următoare, cine este Emily Burghelea, cu ce se ocupă și cum a devenit cunoscută publicului din online.

Emily Burghelea este o tânără de 25 de ani care a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a participat la mai multe emisiuni televizate, printre care și Bravo, ai still, acolo unde și-a arătat din plin universului ei plin de creativitate. Aceasta a fost asistenta TV și la alte posturi de televiziune, însă nici viața din mediul online nu a fost departe de ochii publicului.Tânăra este creatoare de conținut și o sursă de inspirație pentru toți cei care o urmăresc în mediul online.

Prima experiență ca asistentă TV nu ia dat satisfacția de care avea nevoie și nu se simțea tocmai în largul ei printre subiectele care se dezbăteau zi de zi. Astfel, aceasta a devenit prezentatoarea unei emisiuni de dimineață, urmărită de mii de oameni zilnic, iar ulterior s-a axat pe cariera ei din mediul online, acolo unde are numeroase colaborări cu branduri și împartea de fiecare dată trucuri de frumusețe, stil, călătorii, dar și momente din viața personală, fiind mereu deschisă la noutate.
Anul trecut, tânăra a susținut și examenul de licență, a terminat facultatea pe care și-a dorit-o în comunicare și a arătat că nu este greu să se împartă între viața profesională, de familie și studii.

Cum arată viața amoroasă a lui Emily Burghelea

Citește și: „Nu mai pot să-l văd așa.” Fiul lui Emily Burghelea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă micuțul

Emily Burghelea
Emily Burghelea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum arată locuința lui Emily Burghelea! Vedeta plătește 4.500 de euro în fiecare lună doar pe chirie

Când vine vorba de viața amoroasă a tinerei, Emily Burghelea se poate declara mai mult decât împlinită, deoarece de aproximativ patru ani formează un cuplu cu Andrei, ținut departe de lumina reflectoarelor până acum.

Cei doi au devenit părinți de fată și de băiat, astfel că de când au împărtășit acest minunat moment, viața lor este în al nouălea cer, iar acest lucru se poate vedea de fiecare dată pe chipul ei. Cu toate că iubirea dintre ea și soțul ei pare că uneori e dincolo de limitele, iar cei doi sunt mereu conectați și aproape unul de celălalt, acesta nu și-a dorit să devină o persoană publică, astfel că toate aparițiile sale sunt de fiecare dată acoperite de o mască, fiind ascuns de ochii curioșilor.
Tânăra soție i-a îndeplinit dorința de a-l păstra în anonimat, iar toate fotografiile pe care le postează împreună sunt realizate în așa fel încât să nu încalce bărbatului nicio limită.

Citește și: Vacanță de coșmar în Grecia pentru patru familii de români! Au rezervat un sejur la hotel și au ajuns să doarmă pe șezlonguri: „Nici vorbă de returnat banii”- kanald.ro

Citește și: La ce oră începe ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024?- stirilekanald.ro

Când vine vorba despre viața de familie, aceștia împart cu urmăritorii lor o mulțime de momente din vacanță sau chiar de acasă, acolo unde petrec mereu momente alături de copii. După prima sarcină în care a născut fetiță, Emily Burghele a nu a stat pe gânduri și și-a dorit și un băiat, iar visul a devenit realitate, astfel că diferența între copii nefiind una mare deloc. Aceștia se dedică în totalitate creșterii lor, iar atunci când tânăra are nevoie de ceva, soțul ei nu ezita să-i sară în ajutor.

A dezvăluit de multe ori pe internet faptul că este foarte norocoasă să-l aibă, iar Andrei, bărbatul misterios pentru public, este tot ce și-ar fi putut dori Emily, de la soțul perfect, la tatăl minunat pentru copiii ei, așa cum chiar ea l-a descris de nenumărate ori.  Mi-a dat curajul, siguranța și încrederea de care am avut nevoie ca să fac acest pas, iar acum sunt mai fericită ca niciodată. Avem o relație atât de închegată și frumoasă încât știu sigur că nimeni și nimic pe lumea asta nu ne mai poate despărți.  Să știți că nu a fost totul mereu roz între noi. Am trecut și prin momente dificile fără de care, sinceră să fiu, nu cred că am fi ajuns aici. Când ne-am despărțit, în prima relație pe care am avut-o, am intrat în perfuzii la propriu. Am suferit mult pentru că știam că el este sufletul meu pereche, însă orgoliul ne-a despărțit atunci. Dumnezeu știe cel mai bine cum să așeze lucrurile”, a dezvăluit Emily Burghelea   acum ceva timp, în cadrul unui interviu.

Emily Burghelea
Emily Burghelea[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum arată locuința lui Emily Burghelea! Vedeta plătește 4.500 de euro în fiecare lună doar pe chirie

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Incendiu devastator în Râmnicu Vâlcea. Oamenii din zonă au primit un mesaj RO-ALERT

Patrick pune capăt speculațiilor! Concurentul nu vrea să aibă o relație cu Alexandra: „Interacțiunile dintre noi pe plan amoros nu au cum să ajungă la același numitor comun.”

Cine este și câți ani are Serkan Altunorak, actorul care joacă rolul Bora, în serialul Tablou de familie! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs de curând celebrul actor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies