Cine este Ionuț Iftimoaie: „Provin dintr-o familie de oameni cât se poate de simpli”

Ionut Iftimoaie
Ionut Iftimoaie a devenit om de afaceri dupa ce a renuntat la cariera de sportiv

Descoperă în articolul de mai jos cine este Ionuț Iftimoaie, cum a devenit cunoscut în România și cine este soția sa. Știați că are o fiică dintr-o relație anterioară care are acum vârsta de 23 de ani?

Cine este Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimioaie s-a născut în data de 26 august 1978 în localitatea Comănești, județul Bacău. De altfel, și în prezent, Ionuț Iftimioaie locuiește în localitatea natală alături de soția sa și de cei trei copii. Așadar, acesta are în prezent 44 de ani.
Despre nașterea sa, Ionuț Iftimoaie a dezvăluit în cadrul unei postări pe contul său de Facebook că a fost la un pas să nu vină pe această lume.

Iftimoaie a povestit cum mama lui a fost sfătuită să îl avorteze, pe motiv că s-a oprit din evoluție.

26 august 1978, ora 17:15, maternitatea din Comăneşti, 4,600kg. După o sarcină în care doctorii, în mai multe rânduri, au sfătuit-o pe mama să avorteze (avortul era posibil doar cu semnatura tov. medic) pentru că 'fătul este mort'. Mama, femeie cu credinţă în Dumnezeu, a mers înainte şi astăzi se împlinesc 13505 zile, 37 de ani de când mă bucur de VIAŢĂ! Nu a fost numai roz, a fost şi gri, şi mai ales foarte mult negru.

Am trecut prin multe, la fel ca voi, deşi, situaţii poate diferite...Însă, am reuşit aşa cum şi TU poţi s-o faci! Dacă am putut eu, cu siguranţă poţi şi tu! Astăzi fac un rezumat şi mă simt împlinit. Tot astăzi se împlinesc 9 ani de când Dumnezeu m-a binecuvântat cu o soţie extraordinară pe care o iubesc foarte mult! Familia, copiii, câţiva prieteni adevăraţi (mai puţini decât speram) şi voi mă faceţi să mă simt un bărbat împlinit! Astăzi e o zi specială şi nu pentru că este ziua mea, ci pentru că este o noua zi de care TREBUIE să
ne bucurăm",
scria Ionut Iftimoaie pe pagina lui de Facebook în anul 2015.

Cine este Ionut Iftimoaie
Ionut Iftimoaie are 44 de ani si patru copii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mario Simen. “Mama nu mai era dimineață acasă.”

Anul 2018 a fost unul extrem de dureros pentru fostul kickboxer român, care și-a pierdut tatăl. La momentul respectiv, Ionuț a transmis un mesaj extrem de dureros pentru cel care l-a crescut și l-a educat:

„Mi-e greu să-i explic că te-ai dus într-o lume mai bună... Mi-e greu și mie să accept...dar trebuie...Odihnește-te în pace, TĂTICULE", au fost cuvintele dureroase ale lui Ionuț Iftimoaie.

Ionut Iftimoaie biografie
Ionut Iftimoaie este casatorit din 2015[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”

Ionuț Iftimoaie copii


În anul 2006, Ionuț Iftimoaie s-a căsătorit cu Maria, cu care are trei copii extrem de frumoși. Cel mai mic dintre ei a venit pe lume în 2015.

Înainte de Maria, în anul 1998, Ionuț Iftimoaie a ajuns în Italia în căutarea unei vieți mai bune. Acolo, acesta a cunoscut-o pe o actriță italiană, a cărei identitate a decis să o păstreze sub tăcere, iar la scurt timp a venit pe lume o fetiță, pe nume Lisa.

Deși relația dintre el și partenera sa nu s-a încheiat într-un mod plăcut, Ionuț a ținut legătura cu fetița sa, care are în prezent vârsta de 23 de ani.

Ionut Iftimoaie copii
Ionut Iftimoaie are patru copii din doua relatii[Sursa foto: Facebook]

În anul 2001, Ionuț a devenit campion al Italiei la Kickboxing, apoi cariera sa a avut o creștere importantă. În 2001 și 2002 a devenit Campion K-1 Bassano, în 2004, 2005 și 2006 a devenit cel mai bun luptător român.

De asemenea, este primul român care a câștigat un turneu K1 organizat în Europa. Ionuț Iftimoaie a decis să se retragă în anul 2016, după ce l-a învins pe Lorenzo Javier Jorge.

Citește și: Cine este Jorge. „Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe”

Ionuț Iftimoaie afaceri. Fostul luptător a devenit antreprenor

Ionuț Iftimoaie a recunoscut faptul că de mai bine de trei ani a deci să dispară de pe rețelele de socializare, iar acest lucru nu l-a deranjat deloc, deoarece îi ocupa foarte mult timp.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Ionut Iftimoaie
Ionut Iftimoaie[Sursa foto: Facebook]

Am cel puțin trei ani de zile de când am dispărut din zona Instagram/ Facebook, pentru că am decis să mă dedic vieții reale, de zi cu zi. Viața virtuală îmi ocupa foarte mult timp și nu reușeam să fac față. Vedeam foarte multe lucruri care treceau pe lângă mine și atunci chiar ajunsesem la un moment dat că eram la un semafor și îmi era ciudă că s-a făcut verde, pentru că mai avem de trimis mesaje. Și atunci am zis că lucrurile trebuie să se schimbe și am renunțat la chestia asta și este foarte bine.

Eu provin dintr-o familie de oameni cât se poate de simpli, nu au fost sportivi, dar am făcut sport de înaltă performanță, nu au fost antreprenori și iată că se poate. Totul a pornit de la o idee mai veche, pur și simplu mă uitam la serialul „Dallas”. Și m-am gândit că un zgârie-nori în orașul Comănești nu ar prinde și așa am pornit construcția la street-mall”, a dezvăluit Ionuț Iftimoaie în cadrul unui interviu TV.

În plus, și soția sa, Maria, este implicată în afaceri. Aceasta a deschis un atelier de croitorie.

Dacă inițial a fost vorba doar de a sta o perioadă în Comănești, imediat după nașterea primului copil, pe parcurs ne-am dat seama că este cel mai bine să și rămânem aici, aproape de părinții noștri. Așa că ne-am construit o căsuță, avem și curte destul de mare încât copiii să se joace în voie. Apoi, când copiii au început grădinița, Maria și-a deschis un atelier de croitorie care merge foarte bine, iar eu am început să construiesc câteva spații comerciale, care să asigure un venit lunar familiei mele”, a spus pentru Ciao.ro, Ionuț Iftimoaie.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies