Cine este Mario Simen. “Mama nu mai era dimineață acasă.”

Cine este Mario Simen. “Mama nu mai era dimineață acasă.”
Cine este Mario Simen

Mario Simen este un tânăr celebru de pe platforma TikTok, recunoscut pentru transformările sale cu ajutorul machiajului.

Mario Simen este un tânăr român care a devenit faimos pe Tik Tok datorită machiajelor reușite pe care le face, și pe care le împărtășeste cu comunitatea sa. Acesta a vorbit despre cele mai grele experiențe ale vieții sale într-un interviu, în cadrul emisiunii "În Oglindă", realizată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul YouTube theXclusive.

Cine este Mario Simen

Mario Simen este un artist excentric, fără inhibiții și foarte talentat, de aceeași părere fiind și comunitatea sa de pe platformele de socializare.

Însă, nu multe persoane știu ce se ascunde în spatele acestei imagini, mai exact, un suflet sensibil, vulnerabil care face față cu greu problemelor de anxietate de zi cu zi.

"Este greu în fiecare zi să te lupți cu gândurile tale. Este obositor și cred că am obosit foarte tare să trec prin stările astea(...) Sunt gânduri că nimic din ceea ce fac nu este bine, mă subapreciez foarte tare.(...)

Sunt doar gânduri negre, anxietate, atacuri de panică.(...) Oamenii nu vor să vadă tristețea, oamenii vor să vadă veselie, oamenii au așteptarea de la tine să te vadă tot timpul vesel, să le dai o stare bună", a dezvăluit Mario Simen.

Citește și: Cine este Amarah. „Efectiv realizezi că nu te susține nimeni!”

Cine este Mario Simen[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”

Copilăria lui Mario Simen

Copilăria tânărului nu a fost cea mai fericită. Mario provine dintr-o familie mai săracă, cu un tată care a abuzat de băuturile alcoolice și care a condus, astfel, la plecarea mamei sale pentru o vreme. Acesta a mărturisit faptul că au existat zile în care a mâncat doar pâine cu unsoare, și că nu avea pachet la școală, copiii râzând de el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Tatăl meu consuma alcool și mama mea nu mai suporta, chiar nu mai suporta, și a decis să plece. M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea.(...) Nu-mi mai aduc foarte bine aminte discuția, știu doar că mama nu mai era dimineață acasă.

Mi-a spus că pleacă, că o să ne vedem și că o să fie totul bine. Nu avea unde să ne ia și pe noi, pentru că avea un salariu foarte mic, eu eram un copil sărac, eram o familie săracă. Nu avea unde să mă ia cu ea sau pe sora mea. A trebuit să rămânem cu tata", a povestit cu emoție în glas Mario Simen.

Citește și: Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

Cine este Mario Simen[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Serghei Mizil. „Avea pijamale sub haine”

Mario Simen, despre una dintre cele mai grele experiențe

Mario Simen nu a fost acceptat de familia lui, datorită orientării sexuale pe care o are.

Modul în care familia sa au aflat vestea că este interesat de bărbați l-a uimit pe tânăr. Sora lui a descoperit mesajele în care vorbea cu un băiat, după care i-a spus informația mamei lor. Astfel, mama acestuia din urmă l-a sunat, iar Mario i-a explicat întreaga situație. Din nefericire, nici mama și nici sora lui nu i-au putut accepta orientarea. Datorită faptului că nu a putut fi acceptat de propria familie, Mario simte că nu face cu adevărat parte din ea. Acesta a mărturisit că se trezește trist zi de zi, este măcinat de propriile gânduri, fără a avea vreo explicație pentru felul în care se simte.

“Mi-am dat seama că am început să am o problemă cu ceea ce simt. Nu mai știu exact ce am simțit, nu știu cum să definesc acel sentiment. Aveam un pretendent, un iubit, la Cluj. Am fost la el, după care venisem acasă, noi vorbeam tot timpul prin mesaje și sora mea mi-a umblat în telefon și mi-a găsit mesajele, i-a spus mamei, mama m-a sunat și m-a întrebat ce se întâmplă. I-am explicat, dar nu au fost de acord nici sora, nici mama mea.” .”, a mai spus Mario Simen.

Citește și: Cine este Augustin Viziru. „Niciodată n-am să-i cer ei, să facă ceva ce nu fac eu!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este Mario Simen[Sursa foto: Instagram]

Mario Simen, despre orientarea sa sexuală

În cadrul aceluiași interviu, Mario Simen a povestit despre cum a decurs momentul în care i-a dezvăluit mamei sale că este gay, iar reacția nu a fost cea așteptată.

„Fix după ce a venit acasă, înapoi, am fost cu prietena mea, am mers la mine acasă și i-am spus prietenei mele că o să-i spun lui maică-mea, că nu mai pot să țin. I-am spus și, oarecum, mi-a zis să termin cu prostiile astea, că eu sunt un băiat normal, și când am văzut că spune asta am încheiat conversația”, a declarat Mario Simen.

Mario Simen a vorbit, de asemenea, despre ceea ce vor majoritatea persoanelor să vadă în mediul online. Deși este foarte trist în majoritatea timpului, tiktoker -ul în vârstă de 24 de ani trebuie întotdeauna să mascheze tristețea în fața comunității sale.

„Oamenii nu vor să vadă tristețe. Oamenii vor să vadă veselie și oamenii au așteptarea de la tine să fii tot timpul vesel, să le dai o energie bună”, a mai declarat Mario Simen.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies