Cine este iubitul Cristinei Cioran. ,,Nimic nu este întâmplător”

Cine este iubitul Cristinei Cioran
Cine este iubitul Cristinei Cioran

Cristina Cioran a avut parte de multe schimbări de-a lungul vieții, iar lucrurile și-au schimbat foarte rapid cursul. În ultimii doi ani și-a întâlnit marea iubire și a devenit și mamă. În momentul actual este fericită și are o relație sănătoasă și plină de iubire cu Alex Dobrescu.

Vedeta a avut parte de momente grele în viață, deoarece fostul ei logodnic, Traian Văduva, s-a despărțit de ea, după 10 ani de relație, chiar înainte de nuntă. Acel an a fost foarte greu pentru ea, dar în momentul actual se declară fericită și împlinită.

Citeste si: Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kilograme în 10 zile. Ce dietă a ținut vedeta

Cine este iubitul Cristinei Cioran
Cine este iubitul Cristinei Cioran[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubitul Cristinei Cioran

Citeste si: Cristina Cioran își dorește să devină din nou mămică în 2022? Declarațiile neașteptate oferite de vedetă: „Vom vedea anul acesta”

Cristina Cioran a avut o relație de 10 ani cu Traian Văduva, dar bărbatul s-a despărțit de ea, după 10 ani de relație, eveniment care a fost destul de dureros pentru actriță.

Cu toate acestea, dragostea i-a bătut repede la ușă, iar de doi ani și jumătate formează un cuplu cu Alex Dobrescu, omul care i-a redat din nou zâmbetul.

Vedeta nu a dat prea multe detalii, în momentul în care s-a despărțit de fostul său partener, iar pe Alex Dobrescu, actualul său iubit l-a cunoscut la o petrecere, iar chimia dintre ei a fost foarte rapidă.

Cu toate că Alex Dobrescu este mai mic decât ea cu 7 ani, a reușit să o facă să simtă din nou iubirea. Pe data de 18 iulie, în anul 2021 a născut-o pe micuța Ema.

Ea a a spus, în cadrul unui interviu, că s-au cunoscut la o petrecere la Snagov și s-au distrat. Cei doi au conversat, iar de atunci s-a aprins flacăra iubirii.

 „Ne-am cunoscut la o petrecere de ziua cuiva, ne-am distrat. A fost fun. Pur şi simplu, am intrat în vorbă”, a spus Cristina. „La Snagov, pe 8 august 2020”, completează Alex.

Actrița a spus că ea crede în întâlniri și consideră că orice întâlnire este foarte importantă. Lui Alex Dobrescu și vedetei le-a fost dat să se întâlnească ca sa fie fericiți.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Eu cred în întâlniri. Nimic nu este întâmplător şi orice întâlnire este foarte importantă. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim ca să ne facem fericiţi. Când l-am văzut prima oară, mi s-a părut foarte amuzant, ne-am lipit unul de altul, dar nu era nicio legătură sentimentală atunci, pe loc.

După care ne-am reîntâlnit”, a spus Cristina Cioran.

Alex Dobrscu a spus că și-au dorit copii de când și-au dat seama că se potrivesc foarte bine și au aceleași idealuri.

„Ne-am dorit copil de când ne-am dat seama că ne potrivim foarte bine şi avem aceleaşi idealuri. Şi ne-am dorit să facem o fetiţă”, a spus el.

Citeste si: Cristina Cioran nu își dorește să se mărite cu tatăl copilului ei. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu avem în plan așa ceva”

Citeste si: “Nu-mi cade fața și nu am pungi la ochi, nici cearcăne.” Oana Roman a dezvăluit secretul tenului perfect!

Cine este iubitul Cristinei Cioran
Cine este iubitul Cristinei Cioran[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă iubitul Cristinei Cioran

Puține se știu despre Alex Dobrescu, iubitul Cristinei Cioran. Mai mic cu 7 ani decât actrița, Alex activează și el tot într-un domeniu creativ și fac echipă bună.

Alex Dobrescu este iubitul Cristinei Cioran și este mai mic cu 7 ani decât actrița. El a dezvăluit, în urmă cu mai mult timp că ei organizează petreceri și evenimente cu muzică electronică, chiar dacă la bază este jurist.

 „Noi organizăm şi petreceri, evenimente cu muzică electronică. Eu la bază sunt jurist, în rezervă acum, dar sunt designer vestimentar şi am şi o firmă de organizat evenimente. Eu fac haine nonbinare, cu influenţe din Asia, în general”, a spus el.

Actrița a mai adăugat că iubitul ei creează haine unisex oversized, iar ea face haine pentru femei puternice, cu încredere în ele.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„El creează haine unisex oversized, iar eu fac haine pentru femei puternice, cu încredere în ele, haine cărora ele le dau valoare, femeile”, a mai spus Cristina Cioran.

Citeste si: Cristina Cioran, probleme în luna a șasea de sarcină: "Creşte odată cu bebeluşul"

Citeste si: Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale: „Am avut emoții, am plâns…”

Cine este iubitul Cristinei Cioran
Cine este iubitul Cristinei Cioran[Sursa foto: Instagram]

 

 

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kilograme în 10 zile. Ce dietă a ținut vedeta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies