Cine este Sorin Bontea. „Bucătăria este un domeniu care te ține de multe ori departe de familie, mai ales în momentele festive.”

sorin bontea

Sorin Bontea 

Află din acest articol cine este Sorin Bontea, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare atât din viața lui personală, cât și profesională.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai populari chefi din țara noastră și a devenit una dintre cele mai apreciate persoane publice din România. Datorită unor show-uri de televiziune, Sorin s-a propulsat în carieră. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii despre Sorin Bontea, dar și ce declarații a făcut de-a lungul timpului.

Ce vârstă are Sorin Bontea

Citește și: „Asta e și ideea, am învățat-o de la indieni!” Secretul condimentelor în rețeta de chilli con carne a lui chef Sorin Bontea!

sorin bontea varsta
Sorin Bontea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Drob de pui, rețeta delicioasă pentru sărbătorile pascale a lui chef Sorin Bontea. „Senzație! Mie îmi place să pun ceapă mai multă.”

Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970 în București. Până la vârsta de 54 de ani, Sorin a reușit să își clădească o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Încă din anul 1989, renumitul bucătar și-a întâlnit jumătatea, chiar la o petrecere.

După 5 ani, cei doi și-au unit sufletele și s-au căsătorit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea.

Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest.”, a mărturisit bucătarul.

Cariera lui Sorin Bontea

sorin bontea si sotia
Sorin Bontea și soția[Sursa foto: Facebook]

Deși acum se bucură de succes, atât în domeniul bucătăriei, cât și al showbiz-ului, viața lui Sorin Bontea nu a fost una ușoară de la început. Pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama lui, care era bucătăreasă, reușind să învețe primele taine ale bucătăriei, încă din copilărie.

Renumitul chef a început să muncească încă de la vârsta de 16 ani, ca ajutor de bucătar. Sorin a povestit faptul că alegea să lucreze dis de dimineață, pentru a putea ajunge și la școală. În acele vremuri, oamenii din bucătărie aveau mult de muncă, deoarece nu aveau posibilitatea de folosi aparate, ustensile și roboți de bucătărie. Ulterior, a ajuns să fie bucătar pe vas timp de aproape 10 ani, fiind o perioadă destul de dificilă din viața lui, fiindcă a fost nevoit să stea departe de familie.

„Bucătăria este un domeniu care te ține de multe ori departe de familie, mai ales în momentele festive. Sărbători, zile speciale, Revelioane… toate astea înseamnă mese întinse, mâncăruri alese, mâncăruri pe care le gătim noi, chefii. Cât timp am lucrat pe vas, mi-a fost greu fără soție, soției i-a fost greu fără mine, dar amândoi am înțeles că astea sunt sacrificiile ce trebuie făcute în numele meseriei”, a povestit Sorin Bontea.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia- stirilekanald.ro

Anul 2012 a reprezentat un pas important în cariera sa, deoarece alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au devenit jurații unui cunoscut show culinar de tip concurs. Sorin Bontea a devenit jurat, iar parcursul său în lumea televiziunii a fost unul ascendent. Cei trei bucătari sunt extrem de apreciați li iubiți de către publicul românesc. În anul 2020, alături de Răzvan Fodor, Sorin a câștigat un show de aventură.

Familia lui Sorin Bontea

chef sorin bontea
chef Sorin Bontea[Sursa foto: Facebook]

Renumitul chef este un adevărat familist și a reușit să clădească alături de soția lui, o familie foarte frumoasă. Sorin Bontea este tatăl a doi copii, un băiat și o fată, Iulian și Miruna. Cei doi au moștenit pasiunea pentru gătit de la tatăl lor. Povestea de dragoste dintre Sorin și soția lui este una de-a dreptul emoționantă, fiindcă încă de la început, vedeta a încercat să o impresioneze pe femeia visurilor sale, cu pasiunea lui, gătitul.

„I-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras.”, a povestit Sorin.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este Carla's Dreams. „Măștile desenate sunt mereu mai sincere decât cele purtate pe ascuns.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies