Cine este Victoria Răileanu. "Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum!"

cine este victoria raileanu
Cine este Victoria Răileanu

Victoria Răileanu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Insă știați că aceasta va deveni mamă pentru a doua oară?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Victoria Răileanu, ce vârstă are aceasta, dar și cu ce se ocupă în prezent. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Victoria Răileanu

Victoria Răileanu s-a născut pe data de 24 iulie 1988, în Rîșcani, Republica Moldova. Prin urmare, în prezent, aceasta are frumoasa vârstă de 35 de ani.

Citește și: Cine este Amalia Enache. „Doream să fac eu interviuri cu oameni interesanţi.”

victoria raileanu
Cine este Victoria Răileanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Anca Pandrea. „Singurul meu regret în viață pe care îl am este faptul că nu am copii. ”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce copilărie a avut Victoria Răileanu

In ceea ce privește copilăria sa, se pare că Victoria Răileanu  a luat cursuri de pictură, balet și călărit, tocmai pentru că părinții săi și-au dorit să o încurajeze să-și dezvolte și latura artistică, deși ca profesie aceștia își doreau pentru fiica lor să devină farmacist. Cu toate acestea, ce spun în cele din urmă actrița a realizat faptul că pasiunea sa mare constă în actorie.

A ajuns să studieze actoria, în momentul în care a avut un accident în timpul călătoriei, ceea ce a determinat-o automat să stopeze și practica de balet, și să se îndrepte către actorie.

Din copilărie și până în prezent, Victoria Răileanu  a reușit să practice actoria și să devină una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară, chiar încă din clasa a X-a, aceasta a reușit să joace în cadrul Teatrului Național din Timișoara, urmând ca mai apoi să primească și alte roluri în diverse spectacole, dar chiar și în anumite

seriale TV.

victoria raileanu studii
Cine este Victoria Răileanu[Sursa foto: Instagram]

Ce studii are Victoria Răileanu

Atunci când vine vorba despre studiile sale, se pare că actrița a urmat Liceul de Arte, din Timișoara, iar apoi a absolvit Universitatea de Teatru, Artă și Cinematografie, în anul 2010.

Atunci – eu am făcut liceul de arte la Timișoara, unde făceam și balet, mi-a fost teamă să schimb liceul – am zis că dau examen de admitere în liceu la actorie.

Am zis hai să încerc, m-am dus total nepregătită la admitere – adică aveam o poezie și un cântecel-, ba chiar am îndrăznit să contrazic și profesorii din comisia de admitere, cărora, atunci când m-au întrebat de monolog, le-am spus că nu trebuie și i-am trimis la avizier să verifice, și ei au căscat gura la mine. Evident că după admitere m-am dus eu la avizier și am verificat, trebuia și monolog.

Am intrat și, când am început clasa a noua, la primul examen am luat 10. Atunci mi-am dat seama că îmi vine foarte ușor să fac asta, nu era tot efortul pe care îl simțeam la balet. Mi-am dat seama că îmi și place foarte mult, plus că reacțiile din exterior erau că mi se potrivește mult mai bine teatrul decât baletul. ” a dezvăluit aceasta în cadrul unui interviu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

victoria raileanu varsta
Cine este Victoria Răileanu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Victoria Răileanu

Victoria Răileanu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Pe lângă planul profesional, aceasta se poate bucura și de planul personal, dat fiind faptul că se află într-o frumoasă relație de 3 ani de zile, alături de Adrian Ștefănescu, iar aceasta așteaptă și cel de al 2-lea copil. Aceasta a mai fost căsătorită în trecut, cu Conrad Mericoffer, alături de care are un băiețel. Mai mult de atât, aceasta a fost și cerută în căsătorie, de către actualul său partener, în momentul în care se aflau într-o vacanță la Paris.

Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile. Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble ”, a fost mesajul transmis de Victoria Răileanu, pe rețelele de socializare.

„Sarcina este diferită. Cu Carol nu am simțit deloc. Acum mi-a fost rău mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut. Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum. Am vrut neapărat să aștept momentul premierei filmului ”Klaus și Barroso” ca apoi să anunț ”, a declarat Victoria Răileanu, în cadrul unui interviu.

victoria raileanu actrita
Cine este Victoria Răileanu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Anca Pandrea. „Singurul meu regret în viață pe care îl am este faptul că nu am copii. ”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies