Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana! Dezvăluirile fostului concurent de la Puterea dragostei: „Ar putea exista o relație de iubire”

Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana!
Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana!

Marinescu a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre o posibilă relație de iubire cu Mariana, fosta concurentă de la Puterea dragostei

În timpul sezonului 3 Puterea dragostei, Cristian Marinescu a format un cuplu cu Maria, o tânăra foarte apreciată de telespectatorii emisiunii matrimoniale de la Kanal D, însă imediat după finalizarea competiției s-au despărțit. Ulterior, cei doi și-au văzut de carieră și de viața personală separat, dar nu și-au pierdut credința în iubire. Cristian Marinescu este îndrăgostit până peste cap, însă nimeni nu știa acest lucru, iar dezvăluirile recente făcute de tânăr i-a lăsat mască pe toți.

Citeste si: Florin Zamfirescu vine în ajutorul lui George Burcea după scandalul instigării la violență domestică: „El este un individ repezit...”

Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana!
Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana![Sursa foto: Instagram]

Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana!

Invitat în platoul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei", moderată de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews, tânărul a făcut o serie de afirmații la care puțini se așteptau.

Cu toate că a fost într-o relație cu Maria, Cristian a pus ochii și pe Mariana, dar nu s-a văzut acest lucru în timpul emisiunii, însă acum a ieșit la iveală tot adevărul. Interviul dat de Mariana în platoul WOWnews l-a impresionat în adevăratul sens al cuvântului pe Marinescu, care a și restabilit legătura cu ea ulterior.

„A reușit să aprindă iar flacăra în mine și de atunci am încercat să o caut, iar dat follow pe Instagram și un mesaj, două, trei. 

Am vorbit cu ea și mi-a spus că nu are pe nimeni", a declarat Cristian Marinescu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lidia Buble s-a sărutat cu un necunoscut, deși este într-o relație cu Harlys Becerra! Cum se justifică tânăra: „Ca să ajung la îndeplinirea probei!”

Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana!
Cristian Marinescu, îndrăgostit în secret de Mariana![Sursa foto: Captură YouTube]

Câștigătorul sezonului 3 Puterea Dragostei își dorește o relație cu Mariana și chiar a dezvăluit lucrurile care îl atrag cel mai mult la frumoasa tânără.

„E mișto că e foarte îngrijită, are grijă de ea, asta îmi place! Îmi place și că s-a rupt puțin de anturaj, la Aya mă refer. Eu zic că ar putea exista între noi o relație de iubire în viitorul apropiat. 

(...) Suntem amândoi mai arogănței, mai prețioși, avem aceleași hobby-uri. Am și ce să discut ce-i drept cu Mariana, în comparație cu alte domnișoare care au fost în emisiune", a povestit Marinescu.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Gestul Vivianei Sposub după derapajul public al lui George Burcea! Cum a aflat concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” despre scandal

Cristian Marinescu a vorbit și cu Georgiana
Cristian Marinescu a vorbit și cu Georgiana[Sursa foto: Captură YouTube]

Cristian Marinescu a recunoscut faptul că a vorbit la un moment dat și cu Georgiana, favorita casei, căreia i-ar fi oferit mai multe sfaturi despre cum să se comporte în emisiunea matrimonială.

„Am vorbit de mai multe ori cu Georgiana.

Nu știa ce să facă în emisiune și avea nevoie de un impuls. I-am zis băi rezistă, spune-ți punctul de vedere, zi ce ai de zis de fiecare dată, să nu îți fie rușine, doar că să fii și rezervată, să te controlezi. Ea e o fată mișto, e o fată drăguță", a povestit Marinescu.  



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Bianca și Cristian Comănici își testează abilitățile stilistice în noul episod „Nu te supăra, frate”. Află cine este marele câștigător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies