Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu dulciuri

dieta cu dulciuri
Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu dulciuri

Există multe persoane care își doresc să slăbească cât mai repede cu putință, însă puține s-au gândit că o pot face adoptând și o dietă cu dulciuri.

Aflați din rândurile următoare de ce puteți slabi prin această dietă cu dulciuri, dacă este adevărat sau nu, dar și cum puteți reduce zahărul și cum vă puteți bucura încă de dulciuri, chiar dacă țineți o dietă.

 

De ce poți slăbi prin dieta cu dulciuri

Deși majoritatea persoanelor spun că nu poți slăbi fără să renunți la dulciuri, acest lucru nu este total adevărat.

Tot ce trebuie să faceți este să reduceți numărul caloriilor pe care la consumați. Spre exemplu, pentru a reuși să slăbiți și doar 0,5 kg pe săptămână, trebuie să aveți un deficit de 500 de calorii pe zi. Acest deficit se poate obține prin reducerea cantității de mâncare, mai multă activitate fizică sau chiar prin combinarea celor două.

cum pot scapa de kilograme si tot sa mananc dulciuri

Citeste si: Cu ce se mănâncă scoicile. Acestea sunt bogate în acizi grași Omega-3, magneziu și potasiu

 

Dieta cu dulciuri adoptată de Mark Haub

S-a dovedit faptul că această dietă cu dulciuri  chiar dă roade, datorită unui profesor de nutriție, pe nume Mark Haub care a făcut un experiment chiar el. Acesta a adoptat un regim alimentar, care se limita la 1.800 de calorii pe zi, dintre care două treimi erau alcătuite din mâncăruri interzise normale într-o dietă, și anume junk food: gogoși, batoane de ciocolată cu alune și alte astfel de dulciuri, chipsuri etc..

Iar o altă treime din acest număr de 1.800 de calorii pe zi, era formată într-un shake proteic și legume. Acest regim alimentar a fost adoptat timp de 10 săptămâni, în urma cărora, acesta a reușit să slăbească 12 kilograme.

Cu toate acestea, profesorul de nutriție susține faptul că dieta cu dulciuri nu este, așa cum ne așteptăm toți, atât de sănătoasă pentru a slăbi.

Însă trebui să ținem cont totuși că nu tipul mâncării contează, ci mai degrabă porționarea acesteia. Cel mai bine este să optați pentru dulciuri făcute în casă, fără E-uri, conservați sau alte adaosuri.

dulciuri acceptate in dieta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu ouă și mere

 

Cum poți scăpa de kilogramele în plus adoptând dieta cu dulciuri

Pentru a avea rezultatele pe care vi le doriți, în urma acestei diete, este necesar să adoptați un regim de aproximativ 1200-1500 de calorii, iar în același timp, benefic ar fi să vă apucați și de puțină mișcare, de un sport pe care să îl practicați de 3-5 ori pe săptămână.

În funcție de poftele pe care le aveți, vă puteți delecta cu anumite dulciuri, însă nu trebuie să uitați că este important să scădeți numărul de calorii.

Așa cum am menționat anterior, cea mai ușoară metodă pentru a vă contoriza caloriile consumate, este să consumați dulciuri făcute chiar de voi, în casă. Astfel, veți fii mai siguri pe cantitatea de zahăr pe care o consumați.

În mod ideal, se recomandă eliminarea sau măcar reducerea zahărului din dulciurile pe care le preparați.

exercitii fizice acasa

Citeste si: 10 alimente bogate în colagen pentru articulații. Adaugă-le în dieta ta și vei fi campioană la mișcare

 

Cum poți reduce zahărul

  • Eliminați pe cât de mult posibil, cantitatea de zahăr din cafea și ceai și alegeți să consumați sucuri naturale, fără niciun fel de conținut de zahăr.
  • În loc să adăugați zahăr la cerealele integrale pe care le consumați, optați mai degrabă pentru fructe proaspete sau uscate.
  • Atunci când veți prepara prăjituri, încercați să reduceți între o treime și o jumătate din întreaga cantitate de zahăr pe care o foloseați în mod obișnuit la rețetă.
  • De asemenea, puteți încerca îndulcitorii care nu au valoare nutrițională (aspartanul, sucraloza sau zaharină).
  • Înlocuiți zahărul cu diverse condimente, precum: ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele sau nucșoara.
  • De asemenea, puteți alege din start rețetele care folosesc miere sau piure de fructe, ca înlocuitor pentru zahăr.

cu ce pot inlocui zaharul

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce se mănâncă brânza RACLETTE

 

Recomandări de rețete sărace în grăsimi și zahăr

Puteți încerca sorbeturile de fructe care conțin o doză săracă de calorii. Iar dacă doriți să le faceți și mai atrăgătoare înainte să le consumați, puteți să le puneți în formă de înghețată de băț sau chiar în pahare de plastic, cu bețișoare, pentru a obține „popsicles”.

O altă variantă este reprezentată de budincile cu fructe și nuci, care sunt pline de sursa vitaminei C, fibre, dar și proteine. Le puteți prepara cu lapte degresat, fructe pasate și bucăți de nuci, migdale sau fistic.

Iar nu în ultimul rând, puteți încerca mousse-urile de fructe, pentru că au în compoziția lor bază spumoasă din iaurt, care nu conține grăsimi, dar și brânză de vaci, piure de fructe. Acestea sunt de obicei îndulcite cu vanilie sau miere.

mousse de fructe

Citeste si: Dieta cu 8 pahare de apă. Cum să slăbești repede fără să te înfometezi



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cu ce se mănâncă brânza raclette

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies