Dieta cu 8 pahare de apă. Cum să slăbești repede fără să te înfometezi

dieta cu 8 pahare de apa
Dieta cu 8 pahare de apă. Cum să slăbești repede fără să te înfometezi

Multe persoane folosesc diverse diete pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă nu multe persoane cunosc și dieta cu 8 pahare de apă.

Aflați din rândurile următoare în ce constă mai exact această dietă cu 8 pahare de apă, ce aveți și ce nu voie să consumați în timpul acestei diete, dar și câteva sugestii de meniuri pe care la puteți avea în alimentație.

 

Ce este dieta cu 8 pahare de apă

Această dietă care se bazează pe consumul a 8 pahare de apă, are rolul de a te ajuta să scapi pofta de mâncare, astfel mâncând mai puțin decât

de obicei.

Persoanele care adoptă acest tip de dietă, trebuie să respecte un anumit program timp de 21 de zile, mâncând mai puțin decât de obicei, iar în același timp și mai des. Trebuie să țineți cont totuși să nu depășiți 1500-2000 de calorii pe zi. Însă trebuie să țineți cont că, cu cât aveți mai multe kilograme în plus, cu atât trebuie să mâncați mai multe calorii, iar în același timp veți continua să slăbiți.

În această dietă, nu va fi cazul să vă înfometați, în niciun caz, ci doar să aveți o atenție sporită în ceea ce privește un deficit de calorii. Încă din primele zile veți putea observa faptul că vă va scădea apetitul în mod considerabil, ajungând să consumați chiar 4 litri de apă pe zi.

ce ai voie sa mananci in dieta cu 8 pahare de apa

Citeste si: Cu ce se mănâncă sosul Bechamel. Celebrul sos alb este cunoscut în Italia sub denumirea de „besciamella”

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Care sunt principiile acestei diete

  • Tot ce trebuie să faceți este să consumați 8 pahare de apă pe zi.
  • Înainte de micul dejun se recomandă să consumați două pahare de apă, la prânz și la cină alte două, iar înainte de culcare, ultimele două pahare.
  • Pe lângă apă, în această dietă, se pune accentul mai mult pe consumul de cereale integrale, fructe proaspete și legume.
  • Pentru o digestie optimă și pentru a avea întotdeauna energie în corp, se recomandă să mâncați mesele la fiecare patru ore.
  • Este o dietă unică, datorită faptului că aveți voie să mâncați cel puțin un fel de mâncare care să conțină grăsimi monoinsaturate, la fiecare masă.

ce nu ai voie sa mananci in dieta cu 8 pahare de apa

Citeste si: Cu ce se mănâncă MUSLI. Nutriționiștii promovează acest tip de mâncare care este mai apreciat decât cerealele obișnuite

 

Ce ai voie să mănânci în timpul acestei diete

Puteți consuma aproape orice aliment din categoria legumelor, fructelor și a cerealelor integrale.

Spre exemplu, iaurt, portocale, orez, brânză de vaci, somon, biscuiți, ceaiuri, ouă fierte, piept de pui, kiwi, supe și alte astfel de preparate.

Ce alimente să eviți în această perioadă

Pe cât se poate de mult, ar trebui să evitați anumite alimente din mesele pe care le serviți, în timpul acestei diete. Printre alimentele acestea se numără și următoarele:

  • Fasolea
  • Broccoli
  • Ceapa
  • Pastele
  • Bananele

sugestii de meniuri pentru dieta cu 8 pahare de apa

Citeste si: Dieta indiană poate fi greu de ținut pentru persoanele care consumă carne foarte des

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Sugestie de meniu pentru dieta cu 8 pahare de apă

Luni -  La micul dejun, puteți consuma un iaurt cu cereale integral e și trei migdale. Pentru o gustare, puteți degusta un suc de portocale. La prânz, orez cu dovlecei (60 de grame), brânză de vaci (50 de grame) și o salată mixtă. Apoi o altă gustare care să constea într-un măr. Iar pentru cină, puteți consuma somon la aburi, cu legume și o felie de pâine.

Marți  - La micul dejun, puteți consuma ceai cu lămâie și miere, 4 biscuiți din făină integrală și trei nuci. Apoi ca gustare o portocală. La prânz o supă de roșii și busuioc (80 de grame), un ou fiert și salată. O altă gustare poate să constea într-o pară. Iar la cină, piept de pui la grătar cu legume și o felie de pâine.

Miercuri  – Micul dejun poate să constea într-un ceai de mic dejun cu miere, biscuiți din făină integrală și un fruct. Ca gustare, un kiwi. Pentru prânz o supă de linte, salată cu castraveți. O altă gustare poate să constea în afine (200 de grame). Iar la cină, puteți consuma supă de legume, bresaola (100 de grame) și o felie de pâine.

Joi  - La micul dejun, puteți consuma o ceașcă de lapte, plus două felii de biscuiți din făină integrală cu gem fără zahăr. Pentru o gustare, stoarceți un suc de portocale. La prânz spaghete cu creveți și dovlecei (80 de grame), salată cu roșii și morcovi. Un măr ca o gustare. Iar pentru cină, doradă la cuptor în folie, salată verde cu morcovi și roșii cherry.

Vineri  - La micul dejun, o cană de lapte plus două felii de pâine integrală cu gem. Ca gustare, o portocală. Pentru prânz, orez cu dovlecei și legume la aburi (80 de grame). Apoi un măr sau o pară ca gustare. Pentru cină, bresaola (100 de grame), brânză ricotta, spanac fiert cu ulei și lămâie (50 de grame) și o felie de pâine.

care sunt princiiile dietei cu 8 pahare de apa

Citeste si: Dieta cu OREZ reduce senzaţia de foame şi produce energie pentru câteva ore bune. Slăbeşte 10 kg în 14 zile



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cu ce se mănâncă MUSLI. Nutriționiștii promovează acest tip de mâncare care este mai apreciat decât cerealele obișnuite

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies