Cum să fii mai atractivă instantaneu. 12 reguli pentru a crește atracția

Cum să fii mai atractivă instantaneu. 12 reguli pentru a crește atracția
12 reguli pentru a crește atracția

Iată cum poți fii instantaneu mai atractivă și care sunt regulile pe care trebuie să le știi și tu.

Cu siguranță ți-ai dorit măcar o singură dată să intri într-o cameră și toată lumea să fie țintită cu ochii pe tine. Cu  toate acestea, oricât de multe schimbări ai face la tine și oricât de multă grijă ai avea la felul în care arăți, ceva nu îi atrage pe cei din jur cu privirea către tine, iar acest lucru te face uneori să-ți pierzi încrederea pe care o ai în felul în care te prezinți și cum ești ca persoană.

Cu siguranță nu te-ai gândit la asta, însă nu doar aspectul fizic este important atunci când vrei sa tragi atenția cuiva, ci și lucrurile mici, la care nici măcar nu te-ai fi gândit, cum ar fi limbajul corpului, vibrația, iar aspectul, în cele din urmă.

Rămâi pozitiv

Citește și: Cum să planificați o rutină de îngrijire a pielii înainte de nuntă

Reguli care te fac mai atractivă
Reguli care te fac mai atractivă[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 parfumuri pentru femei care îi înnebunesc pe bărbați. Aceste 3 arome lasă ”dâră” și atrag toate privirile

Este foarte important să rămâi în toate circumstanțele din viața ta pozitiv, deoarece majoritatea oamenilor tind să se concentreze asupra trăsăturilor negative din jurul lor. În momentul în care o persoană observă că tinzi spre lucrurile negative de fiecare dată, va încerca să te evite pentru a nu le transmite din starea ta.

Fii prietenos

Reguli care te fac mai atractivă
Reguli care te fac mai atractivă[Sursa foto: freepik]

Fii de fiecare dată prietenos, iar dacă cineva îți cere ajutorul sau un sfat, nu ezita să îl oferi. Bucură-te de conversație cu cei din jurul tău și astfel vei reușit să faci o primă impresie bună, mai ales dacă ești la evenimente importante, acolo unde nu-i cunoști pe cei din jurul tău.

Îmbracă-te bine

Reguli care te fac mai atractivă
Reguli care te fac mai atractivă[Sursa foto: freepik]

Este foarte important să te îmbraci bine, iar unul între cele mai bune sfaturi personale este acela de a avea grijă la hainele pe care alegi să le porți. Majoritatea oamenilor sunt extrem de atractivi în ținute care le completează tipul de corp, iar dacă ai un eveniment important, trebuie să știi hainele care îți vor pune în valoare silueta și vor face ca ceilalți să își întoarce privirea spre tine.

Înconjurați-vă de un mediu pozitiv

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fii înconjurată mereu de un mediu pozitiv și înălțător, deoarece starea pe care o aveți contează foarte mult și de factorii din jur. Femeile atractive pot deveni și mai atractive pentru că știu cum să se înconjoare de energia pozitivă și cum să fie în mijlocul veseliei când te aștepți mai puțin.

Fiți mereu un bun ascultător

Este foarte important să fii un bun ascultător, aceasta fiind o altă trăsătură  importantă care să aducă oamenii spre ei. Încearcă să înțeleagi de fiecare dată pe cei din jur și nu îi judeca niciodată, așa că dacă îți dorești să fii înconjurată mereu de oameni, ai grijă la nevoile pe care ei le au.

Fii încrezător

Reguli care te fac mai atractivă
Reguli care te fac mai atractivă[Sursa foto: freepik]

Fii încrezător de fiecare dată, deoarece atunci vei fi mai atractivă ca niciodată. Momentul în care ai un discurs, realizeazi o prezentare, ori ai o funcție de conducere într-un grup, trebuie să știți de fiecare dată ceea ce doriți să le transmiteți celorlalți și siguranța cu care faci toate aceste lucruri.

Fiți primul care începe o conversație

Reguli care te fac mai atractivă
Reguli care te fac mai atractivă[Sursa foto: freepik]

Dacă vă aflați într-o locație nouă, nu vă fie frică să începeți o conversație cu cineva pe care nu-l cunoașteți, Astfel, veți putea zâmbi în orice situație și nu veți simți lucrurile din jurul vostru amenințătoare pentru voi.

Îmbunătățește aspecte care te nemulțumesc

12 reguli pentru a crește atracția[Sursa foto: freepik]

Dacă sunt anumite aspecte pe care doresc să le schimbi la tine, cum ar fi modul în care te îmbraci, felul în care dormi, stilul de viață pe care îl duci, ar trebui să știi că poți face o revizuire a stărilor și sentimentelor tale și să începi să-ți găsești un hobby sau un prieten care să te ajute să depășești anumite momente grele din viața ta și să începi să fii cea mai bună versiune a persoanei tale.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Fă o faptă bună

Cum să fii mai atractivă instant
Cum să fii mai atractivă instant[Sursa foto: freepik]

A fi o persoană bună și atractivă înseamnă să faci și anumite fapte bazate pe bunătatea ta. Asta nu înseamnă că trebuie să faci ceva bun de fiecare dată, însă oamenii sunt mai atrași de tine în momentul în care reușesc să îți vadă sufletul exact așa cum este el.

Nu trebuie să spui “Da” la ceva ce nu îți dorești

Cum să fii mai atractivă instant
Cum să fii mai atractivă instant[Sursa foto: freepik]

În momentul în care ești de părere că nu poți să spui „da” la ceva, mai bine refuzi, decât să te pui în anumite situații compromițătoare sau să-ți schimbe starea de spirit ceva ce nu îți dorești. Învață să te prioritizezi și să știi ce lucruri sunt importante pentru tine.

Nu pierde orele de somn

Cum să fii mai atractivă instant
Cum să fii mai atractivă instant[Sursa foto: freepik]

Nu sta prea târziu în noapte, deoarece lipsa somnului se transpune asupra feței tale, iar acest lucru de va face mai puțin atractivă decât erai până acum.

Zâmbește mai des

Cum să fii mai atractivă instant
Cum să fii mai atractivă instant[Sursa foto: freepik]

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu pentru doamne și domnișoare, iar prin el poți să oferi încredere celor din jur, siguranță și poți să le transmiți cât de curajoasă ești prin alegerile tale. Iată 12 sfaturi de care ai nevoie pentru a deveni mult mai atractivă și cu siguranță nu știai de ele. Este foarte ușor să-ți schimb viața și stilul de viață prin lucruri mărunte, iar ceilalți vor începe să te privească cu alți ochi. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 beneficii pentru sănătate ale cuprului, semne de deficiență și efecte secundare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies