Cum să îți alegi costumul de baie în funcție de forma corpului

Cum să îți alegi costumul de baie în funcție de forma corpului
Cum să îți alegi costumul de baie în funcție de forma corpului

Află ce costum de baie ți se potrivește în funție de forma corpului și cum poți să maschezi minusurile trupului tău prin câteva trucuri simple.

Ce costum de baie trebuie să alegi în funcție de forma corpului

Costume de baie pentru silueta triunghi inversat

Femeile care sunt posesoare ale unei siluete în formă de „triunghi inversat” au, în general, sâni voluminoși și umeri foarte pronunțați. Dacă te încadrezi în această categorie, trebuie să știi că ai nevoie de un costum de baie care se leagă după gât, dotat cu burete, pentru a susține bustul.

Slipul cu șnur va fi alegerea potrivită, întrucât va distrage atenția de la zona pieptului.

costum de baie in functie de forma corpului

Citeste si: FASHION: Moduri de a purta eșarfa pe cap vara aceasta

Costume de baie pentru silueta măr

În general, femeile tind să confunde silueta măr cu cea în formă de triunghi inversat. Big mistake! Este adevărat că ambele tipare implică un bust generos, însă diferența este că silueta măr se diferențiază prin kilogramele în plus din zona abdomenului.

Pentru silueta măr, cele mai potrivite sunt costumele de baie formate dintr-o singură piesă, care pot ascunde surplusul din zona abdomenului.

Citeste si: Cum să îți faci o coafură elegantă cu coadă de cal

Decupajele și pliseurile plasate în locurile potrivite vă vor ajuta să mascați acest minus și să vă simțiți bine în pielea voastră la plajă.

În cazul în care ai probleme cu celulita în zona coapselor, specialiștii îți recoamandă costumele cu fustă, care accentueză formele și transformă costumul de baie într-un adevărat outfit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Modele de rochii pentru femeile slabe

Costume de baie pentru silueta boyish(androgină)

Dacă silueta ta se încadrează în tiparul boyish, va trebui să creezi acele rotunjimi în zonele în care lipsesc. Specialiștii recomandă, în acest caz, costumele de baie cu decupaje în zona taliei. Astfel, vei reuși să muți punctul de interes acolo unde îți dorești. De asemenea, slipul înalt te va ajuta să îți alungești picioarele și să creezi acel efect vizual de „rotunjime” la nivelul posteriorului.

Cameron Diaz este una dinre cele care se încadrează în tiparul siluetei boyish și de aceea, optează adesea pentru un costum de baie întreg, cu decupaje.

costum de baie

Citeste si: Ce rochii te avantajează dacă ai burtă. 4 modele potrivite pentru siluetele plus size

Costume de baie pentru silueta pară (triunghi)

 

Silueta pară este cel mai des întâlnită în rândul femeilor, printre acestea numărându-se și Rihanna. Cântăreața arată fenomenal în costum de baie pentru că știe cum să-și pună în evidență formele.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pentru silueta pară, specialiștii recomandă un slip cu un croi plin, fără șiretuși sau fundițe, cu tăietură joasă. Nu trebuie să expui această zonă, ci să o camuflezi. În ceea ce privește sutienul, cel mai potrivit este cel care se leagă după gât, în formă de triunghi.

Citeste si: Ce costum de baie te avantajează dacă ai burtă. Modele pentru vara 2021

Costume de baie pentru silueta clepsidră

cum alegem costumul de baie

Dacă ai fost înzestrată cu o siluetă clepsidră, nu trebuie să îți faci prea multe griji. Corpul tău se apropie de perfecțiune, întrucât toate femeile tind să obțină forma de clepsidră.

Lucrurile sunt destul de simple. Specialiștii îți recomandă să accentuezi curbele cu ajutorul modelelor retro. Slipul înalt este în tendințe și îți va accentua și mai mult talia. De asemenea, celebrul bikini este extrem de potrivit pentru norocoasele care se bucură de un trup în formă de clepsidră. Scarlett Johansson, blonda din „Avengers”, este una dintre fericitele posesoare ale unui trup perfect tip clepsidră, având forme bine conturate. Vedeta nu ezită să ne dezvăluie trupul bine lucrat în pictoriale senzuale, care încing imaginația sexului tare.

Citeste si: Fashion trends pentru vara 2021 cu ajutorul produselor marca Ramona Bădescu



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies