Cum se face frișca de casă? Sfaturi utile de la chef Ștefan Popescu: „Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală!”

Cum se face frișca de casă? Sfaturi utile de la chef Ștefan Popescu: „Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală!”
Cum se face frișca de casă? Sfaturi utile de la chef Ștefan Popescu: „Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală!”

Află din rândurile următoare cum se face frișca de casă, după sfaturile și trucurile oferite de către chef Ștefan Popescu.

Chef Ștefan Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din mediul online, care adesea vine în întâmpinarea urmăritorilor săi cu sfaturi și trucuri utile în bucătărie, dar și cu rețete rapide și delicioase.

De data aceasta, îndrăgitul bucătar a explicat în cadrul unui video de pe TikTok câteva sfaturi utile de care trebuie să ținem cont pentru a obține o frișcă de casă la consistența dorită.

Citește și: Cum prepară chef Ștefan Popescu sosul pesto? Rețeta de sos pesto autentic italian: „Simplu, proaspăt, fresh.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: De ce trebuie să ținem cont atunci când alegem peștele din magazine. Chef Ștefan Popescu dezvăluie la ce anume trebuie să fim atenți. “Nu îl cumpăra, lasă-l acolo și uită-te după alt pește.”

Chef Ștefan Popescu, sfaturi utile de care trebuie să ținem cont pentru a prepara frișca în casă

Potrivit informațiilor oferite de către chef Ștefan Popescu, unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ținem cont în procesul de preparare al frișcăi este tipul de frișcă pe care îl achiziționăm. Mai exact, aceasta trebuie să fie o frișcă animală, cu cel puțin 30% grăsime.

De asemenea, trebuie să ținem cont și de timpul pe care frișca îl petrece la frigider, care nu trebuie să depășească 24 de ore. Mai mult decât atât, atât frișca, cât și bolul în care o preparăm trebuie ținute înainte la frigider.

Cel mai important la frișca de casă este să alegem o frișcă animală, whipped cream. Așa îi spune, așa o găsiți, whipped cream.

Și să aibă 30% grăsime, minim 30% grăsime. Să fie ținută la frigider. Un alt aspect important este zahărul pudră pe care îl folosim la frișcă, pentru că el va stabiliza și va rezista. Frișca ține maxim 24 de ore la frigider. Nu mai mult, pentru că altfel se lasă și nu mai este bună. Bolul se ține la rece. Cum facem un test să vedem dacă frișca este bătută bine? O iei pur și simplu și o pui așa deasupra capului.
Eu cred că e gata. Dacă o lăsam un pic mai mult, se taie pur și simplu dacă o lași mai mult
.”, a explicat chef Ștefan Popescu pe TikTok.

@chefstefanpopescu 🎂✨ Vrei să știi cum să faci frișca de casă perfectă? Este super simplu! Hai să facem împreună! ☝🏻 #frisca #decasa #retetausoara #retetesimple #cheflife #bucatarie #whippedcream ♬ We Are Rolling- oligarwil



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer. „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat!”

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Manevră scandaloasă în Thassos. Cum a fost înjosit un român pentru un turist american: "Suntem tratați din nou ca națiune de categoria a doua"

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies