Cum va fi înmormântat Viorel Lis. Ce a decis familia edilului

Cum va fi înmormântat Viorel Lis. Ce a decis familia edilului
Cum va fi înmormântat Viorel Lis. Ce a decis familia edilului

La 78 de ani, Viorel Lis se confruntă, de ceva timp, cu probleme de sănătate. În ultima perioadă, starea edilului s-a agravat, iar soția lui, Oana, a început să fie din ce în ce mai îngrijorată. Cei doi se confruntă și cu probleme financiare, dar au decis, în final, care va fi locul de veci al lui Viorel.

Oana a mărturisit că până acum, aceste detalii nu erau stabilite, dar cineva din familia i-a ajutat.

Care este situația lui Viorel Lis

oana si viorel lis
Oana și Viorel Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mona și Cristian Jitaru s-au căsătorit civil. Ce s-a întâmplat la eveniment

De la începutul anului, fostul primar al Capitalei a ajuns de mai multe ori la spital.

În august, starea lui de sănătate s-a agravat și mai rău, iar medicii au recurs la măsuri extreme. În prezent, Oana are grijă de Viorel, oferindu-i tot timpul și atenția ei. Până acum, edilul își dorea să fie incinerat atunci când va muri, dar și-a schimbat opiniile. Așadar, Viorel a decis ca înmormântarea lui să fie una clasică, dar intervenise problema locului de veci. Edilul se deplasează doar cu ajutorul unui cărucior, iar tratamentele de care are nevoie au costat mii de lei, în fiecare lună.
Din cauza faptului că Oana s-a plâns de problemele financiare, oamenii au încercat să o ajute. Soția lui Viorel a recurs la metode extreme, cerând ajutorul pe rețelele de socializare și chiar amanetându-și verigheta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu avea nici loc de veci” Ce se întâmplă cu mormântul lui Viorel Lis

Oana Lis a declarat că în prezent, problema locului de veci s-a rezolvat, deoarece o rudă i-a ajutat cu acest aspect. Se pare că familia se așteaptă ca Viorel să nu mai fie prea mult timp printre ei, din cauza problemelor de sănătate și a vârstei înaintate.

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi! Nu mai vrea să fie incinerat,

s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”,   a spus Oana Lis.

„Voi lupta până în ultima clipă” Momente dificile pentru Oana și Viorel Lis

oana lis
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ultima perioadă a fost una cruntă pentru familia Lis, din cauza problemelor pe care le au, atât cu starea de sănătate a lui Viorel, cât și cu neajunsurile financiare. Soția lui Viorel este o luptătoare și încearcă să facă față situației, chiar dacă este foarte dificil.

„Așa sunt eu, nu mă lasă inima. Mi-au zis și oamenii de acolo: Oana ești extraordinară! Vin persoane care-și lasă mama, pe cei dragi în spital și nu mai vin zece zile să le aducă o apă, un iaurt.

Mi se pare trist. Eu nu sunt așa, Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipa! Sper să pot!”, a declarat Oana Lis.

Citeste si: „Trebuie să mă răzbun” Joshua Castellano, despre incendiile din clubul Bamboo



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Prințul William, Harry și soțiile lor, apariție în public la Castelul Windsor. Meghan Markle a afişat o burtică suspectă

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies